HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1840/2259) > >>

Galamb:
Na végre egy normális Transformers előzetes! Nem az a marsos hülyeség (amúgy az valami rajongói előzetes, vagy mi?)! Ez a film tényleg jónak tűnik, meg alapba is szeretem Bay filmjeit. Ráadásul annyira nem is ismerem a képregényt, így legalább nem lesz keserű a szám íze, hogyha esetleg elszúrják a dolgot. Köszi Sepi!

freakdavE:
Amióta itthon lecsengett a Transformers láz, nem is foglalkoztam Optimusszal és társaival, de ez a film most felébresztette bennem a földönkívüli robotot.  
Egyébként a félelmeitekben én is osztozom, de reméljük a legjobbakat. Nekem Sokkoló volt az egyik kedvencem a képregényben, remélem, hogy nem marad ki a filmből.

Sepi:
Most, hogy így mondjátok, én is remélem, hogy a Kiberton-os részt nem hagyják ki belőle. Bár a képregényben is úgy volt a sztori, hogy a Bárka még a dinoszauruszok korában csapódott be a Földbe és egészen a modern időkig "hibernálva" tengették életüket az alakváltók...
A másik, hogy csak nem lesz ez is olyan, mint a Világok Harca, hogy csak Tom Cruiset és családját lehet benne látni a film 98%-ban, és a maradékban vannak csak a Tripodok. De az biztos, hogy az emberi szálat sem kell feltétlenül hanyagolni belőle, mert ha jól emlékszem Gyertya (Buster Witwicky) és családja elég fontos szerepet játszott az Autobotok és az Álcák háborújában.

pepo05:

--- Idézet ---remélem nem kurják el a dolgokat azzal hogy teljesen más eredetük lesz, vagy nem lesz semmi a sztoriban, csak hogy az emberek hogy élik meg a háborut, a robotok meg csak ugy ott lesznek és lövik egymást.
--- Idézet vége ---
Ettől tartok egy kicsit én is. Mert az nagyon nem lenne jó, ha annyi lenne az egész, hogy a robotok zúzzák egymást, emberek hullanak, dráma, szegény emberek, robotok zúzzák egymást...
Amúgy szerintem bőven lesznek a "normális" alakjukban is, attól nem kell tartani. A sivatagos jelenetben az Skorponok volt...viszont Megatron nem így nézett ki a k.neten bemutatott képen(szvsz az nagyon tré volt). Figyeld meg jobban, egy világító vörös szeme van...én arra tippeltem, hogy Sokkoló, viszont a k.neten azt mondták ő nem lesz benne...akkor hogy is van ez?

yosha:
HOPPÁ ooo vaze. Én már akkor nem is irok a Hulkrol (bana  tényleg jol alakitott, a zároküzdelem meg sztem csak onnantol volt gagyi, miután beleestek a toba) de hát itt a Transformer. Hogy nem találtam eddig! Ez valami nagyon nagy lesz, emberek!!! remélem nem kurják el a dolgokat azzal hogy teljesen más eredetük lesz, vagy nem lesz semmi a sztoriban, csak hogy az emberek hogy élik meg a háborut, a robotok meg csak ugy ott lesznek és lövik egymást.
Hisz a robot is érez...
Az a nagy izé a közepefelé amelyik a homokviharbol legyakja a 3 katonát remélem Skorponok lesz. Bár eléggé forognak az olloi hozzá  Kurva jo a fejük, nem az az emberi arc, hanem komplexebb... ááhh, vagy 6szor néztem meg de nem tudok leállni. A végén a medencéböl csak nem Megatron mászik ki... (a  k.net-en volt egy kép rola hogy ugy fog kinézni) mert akkor miért nem párologtatja szét egy fotontöltettel azt a kis női huslényt... grrr.
Remélem a filmben nem az lesz az extra, hogy robotformában is lehet majd néha látni őket, és csak lesz benne egy csomo kocsi amelyik beszél (mert azt ugye halálkönnyu lefilmezni, ja és a Knight Riderben is volt olyan). És ha nem érzitek jogosnak a félelmemet, volt már olyan vámpiros és farkasemberes film is, ahol mindkét faj tök emberi formában lőtte egymást, és egy-két pillanatig luxus volt egy átváltozott szörnyet látni.
No, hajrá Drimvörksz Pikcsörsz!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése