HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Sepi:
Most már átjöttem ebbe a topikba erről tárgyalni:
--- Idézetet írta: yosha ---Nos, a Macskanő sztem horrorfilm, a Hulk pedig okozott pőár vidám percet, pl. mikor Hulk megindul az egyik tank lezuzása után a másik felé, és a letépett csüvel a markába csapdos, mint valami fradista (!!!) a bézbolütövel. Ott sirtam...
--- Idézet vége ---
A Hulknál tényleg az volt csak a probléma, hogy a történet nem volt valami egetrengető, de azért azt is meg kell hagyni, hogy a képregényben is az eredettörténet szvsz nem volt a legeredetibb. Viszont a látvány engem kárpótolt minden kis hiányosságért. Plussz még Stan Lee, mint biztonsági őr... Ezért már én is várom a folytatást.
yosha:
Szivesen. Igy remélem megmentettem kemény másfél orát az életedböl, hisz mostmár biztos nem töltöd le vagy ilyesmi, hanem megnézése heylett csinálsz valami hasznosat, pl. iszol 1 db. sört.
Remélem a megtorlót mindenki látta, mert mostmár csak a jo filmeket szeretném összefoglalni... Csak az RTL klub is lenne hasonloan + , hogy jo filmeket adjon.
Sepi:
Yosha: Köszi szépen az összefoglalót. Ahogyan elmondtad kiderült, hogy tényleg nem veszítettem semmit, azzal hogy elfelejtettem megnézni. Legalább aludtam egy jót és nem kellett nyúlánk fasziktól és őrült professzoroktól aggódnom. Lehet, hogy az írók próbálták összekeverni a Rémálom az Elm utcábant és az X-Ment, csak sajnos elég szarul sikerült nekik ezek szerint.
Daredevil:
Yosha terjengősre fogva mesélte el a dolgot, de sajnos minden szava igaz.
Galamb:
--- Idézetet írta: yosha ---hgoy beleess egy Idétlen Időkig féle kontinuumba, és ugy kelj fel reggel, hogy ugy tudd soha nem élted meg azt a másfél orát...
--- Idézet vége ---
Az viszont tényleg jó kis vígjáték, főleg, mikor mindenap kinyírja magát.
Na ha már zene topik: Nemrég beszereztem a Hooligans "Bohém élet" című albumát: Nos elöször is 5-ször meg kellet hallgatnom ahhoz, hogy a médiába nyomatott "félemberen" kívűl más dalokra is felfigyeljek. De aztán rájöttem, hogy azt leszámítva, hogy mintha a "Víruson" meg a "Szenzáción" hallot dalok témái köszönnének vissza csupán más zenei körítésben, pl: "Skót éjszakák-->Hotel mámor" (amúgy ez a két kedvenc Hooligans számom, vajon miért? ), azért egész jó kis anyagot hoztak össze ezek a huligánok. Ráadásul az utolsó szám, az "Emlékül" a bandától egy szokatlan lassú nóta igazi meglepetés.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése