HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
yosha:
--- Idézetet írta: Sepi ---Ez az Álca-polgárháború nem is volna hülyeség. Persze nem olyan szintem, hogy az egész filmre rányomja a bélyegét. Amit viszont szivesen látnék a mozivásznon, az az Üstökös lázadása történet, amikor Üstökös úgy dönt, hogy megszerzi magának a Mátrix-ot, hogy ő legyen a világ ura és csak úgy tudták legyőzni, hogy az Álcák szövetkeztek az Autobotokkal. De erre csak egy esetleges folytatásban lenne esély.
--- Idézet vége ---
Jaja, az üstökös lázadása a teljes sorozatra rányomta a bélyegét, pl. már az elején Megatronnal aki nem hagyta neki, aztán akkor amit te hibásan tudsz, mert nem a mátrixot akarta megszerezni, hanem az Alapbázist, Kibertron legnagyobb adatbázisát, ami az ürben keringett, és a végén felemésztette őt. Akkoriban nem is volt mátrix a sztoriban, mert eltünt Optimusz első testével. Unikronnál került elő, a magyar kiadásban a 17-21 szám. Aztán üstökös tovább lázadt miután szinlelőként feltámadt... Meg ráadásul a Nagy rajzfilmben, ahol sajnos a koronázásakor Galvatron porrá lőtte a piros csikos seggét... ehhehe.
Az a repülő aki ott suhan manhattan fölött a trailerben, az ugy jo lenne üstökösnek. De mi az a cucc ami az elején akkorát zuhan a földre... na azt nem tudom. A bárka picit nagyobb... Attol félek hogy az valami izé lesz ami a földön pár autót átalakit, lelket rak beléjük és ugy lesznek ők... ettől félek mondjuk, mert gagyi lenne.
Meg ki az vajon aki ott apritja a kamiont az országuton, meg a csávó előtt oylan nagyot üt a földbe...
Csupa kérdés ez az éjszaka...
pepo05:
nem hiszem, hogy bele kerülne egy álca lázadás. Nem is támogatom. Egy 2 órás filmben bőven elég lenne, ha ötletesen, érdekesen megjelenítenék a Kibertron pusztulását, a robotok érkezésést, harcukat, az emberek gondjait és egy világválságot. Amúgy szerint az lenne az alap, hogy a filmből az a hangulat áradjon, hogy mostatntól kezdve minden megváltozik, semmi sem lesz ugyanaz.
Sepi:
--- Idézetet írta: yosha ---Amugy igy utolag elgondolkodva, vajon hogy csinálják meg hogy skorponok és megatron egyszere lesz benne a filmben, hisz nem voltak puszipajtások, sőt nem is nagyon ismerték egymást személyesen. Lehet hogy lesz egy ilyen álca-polgáháboru is, mint anno a Megadás után...?
Fene tudja...
--- Idézet vége ---
Ez az Álca-polgárháború nem is volna hülyeség. Persze nem olyan szintem, hogy az egész filmre rányomja a bélyegét. Amit viszont szivesen látnék a mozivásznon, az az Üstökös lázadása történet, amikor Üstökös úgy dönt, hogy megszerzi magának a Mátrix-ot, hogy ő legyen a világ ura és csak úgy tudták legyőzni, hogy az Álcák szövetkeztek az Autobotokkal. De erre csak egy esetleges folytatásban lenne esély.
yosha:
--- Idézetet írta: galamb ---Na végre egy normális Transformers előzetes! Nem az a marsos hülyeség (amúgy az valami rajongói előzetes, vagy mi?)! Ez a film tényleg jónak tűnik, meg alapba is szeretem Bay filmjeit. Ráadásul annyira nem is ismerem a képregényt, így legalább nem lesz keserű a szám íze, hogyha esetleg elszúrják a dolgot. Köszi Sepi!
--- Idézet vége ---
Nem, a marsos hülyeség az tényleg egy teaser, nem lesz ugyan benne a filmben, csak tudatta az emberekkel, hogy nincs warning, jönnek és kész. Ha többet akarsz tudni meglátod mikor itt lesznek.
Amugy igy utolag elgondolkodva, vajon hogy csinálják meg hogy skorponok és megatron egyszere lesz benne a filmben, hisz nem voltak puszipajtások, sőt nem is nagyon ismerték egymást személyesen. Lehet hogy lesz egy ilyen álca-polgáháboru is, mint anno a Megadás után...?
Fene tudja...
Daredevil:
Én is várom már. J lesz egyet nosztalgiázni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése