HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1834/2259) > >>

Sepi:
A második részről?
Nagyon jó film volt, de ha az eseményeket nézzük, akkor a közepe egy kicsit vontatott. Abban viszont zseniális volt, ahogyan ábrázolták a tinédzser Damien azonosulását az antikrisztussal. Érdekes volt hogyan tapasztalta meg az erejét, és drámai volt az ahogyan nehezen tudta elválasztani az átlag Damien és az Antikrisztus személyiségét. A kedvenc részem ebben a filmben amikor megöli a mostohatestvérét, utánna pedig zokogva rogy össze.
A trilógiát nézve, viszont ebben a részben a fent említetteken kívül az volt jó, hogy megmutatta nekünk mennyi ember (és egyéb élőlény) segíti őt a háttérből és késziti elő az ő hatalmát. Viszont a film végét egy kicsit elhamarkodottnak éreztem. Lehetett volna egy kicsit bővebb is.

Emlékszem, hogy amikor még gyermekkoromban néztem először, nővéremmel együtt számoltuk, hogy hány ember hal meg a filmben. Ez valahogy mindig beugrik amikor erre a filmre gondolok.

Punkológus:

--- Idézet ---Lehet, hogy ez a film is egyszeri és utánozhatatlan.
--- Idézet vége ---
Na ez legalább biztos, bár a második része még közelít azért hozzá. Arról mi a véleményed?

Sepi:
Hát a fene sem tudja, hogy lehetett volna ezt normálisan megoldani. Lehet, hogy ez a film is egyszeri és utánozhatatlan.

--- Idézetet írta: Punkológus ---Megnéztem az extrákat és én örültem neki, hogy ki lettek azzok a részek vágva. Ebböl le is jött, hogy az alkotók valószinüleg elégé tisztelik a régi horrort, mert ha ezzek a véres jelenetek belekerülnek, akkor az tényleg nagyon lehúzta volna filmet. A rendező gondolom rájöhetett, hogy a régebbi horror, abban is különbözik a maitól, hogy nem véres jelenetekkel érik el a hatásokat. Most meg mi van? Minden horror film egy egészestés disznóvágáshoz hasonlít, erre meg nincs különösebb igényem, legalábbis nem eilyen formában.
--- Idézet vége ---
Szerintem amilyen lapos volt a sztori az a pár véres jelenet megdobta volna a filmet. Az persze igaz, hogy egyik másik horror film olyan, mint egy vágóhíd (a Motel például emiatt nem tetszett), és hogy nem attól lesz jó egy horrorfilm.

Punkológus:
Én mindenképpen megakartam venni, mert jó ha megvan az ilyen. Legyen mindig egy ellenpélda is. Egyébként tényleg beleestek ugyanabba a hibába, mint a Pszicho felújitásakor: egy az egyben ugyanazt csinálták meg. Két pluszt raktak bele, az egyik a rémálom szerű nyomasztó viziók, amik a Kör-rel váltal népszerüvé és Végső Állomás szerű halálnemek (engem főleg az utóbbi bosszantott). Viszont ha nem ugyanazt csinálják meg, akkor milyen lehetőséük lenne még, ha írnak egy teljesen más sztorit, akkor a rajongók lenyúzzák róluk a bőrt, legalább is ez így szokott lenni. Ez így még mindig jobb mintha felül akarták volna múlni az eredetit. Hisz a zseniálisat felülmúlni nem max lemásolni lehet.
--- Idézet ---Ráadásul azt a pár jelenetet, amely egy kicsit is véres, teljesen kivágták belőle (nézd meg az extrákat). De miért kellett ezt?
--- Idézet vége ---
Megnéztem az extrákat és én örültem neki, hogy ki lettek azzok a részek vágva. Ebböl le is jött, hogy az alkotók valószinüleg elégé tisztelik a régi horrort, mert ha ezzek a véres jelenetek belekerülnek, akkor az tényleg nagyon lehúzta volna filmet. A rendező gondolom rájöhetett, hogy a régebbi horror, abban is különbözik a maitól, hogy nem véres jelenetekkel érik el a hatásokat. Most meg mi van? Minden horror film egy egészestés disznóvágáshoz hasonlít, erre meg nincs különösebb igényem, legalábbis nem eilyen formában.
Nekem mégis legjobban a régi zene kihagyása fájt, ha az benne van, akkor jóval megemelhette volna a film fényét (sötétségét).

pepo05:
Én sem szoktam tvét nézni, max focit, ha van. Mint most is. Bár most nem volt időm tévézni. Amúgy inkább DVD-zek én is.
az új Ómen egxy nagy nulla. Röviden és tömören. Koppra lemásolták az eredetit, és nincs meg benne az a hangulat, mint régen. A kisfiúról se hittem el semmit, gyenge volt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése