HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1833/2259) > >>

Daredevil:
Azért szép, hogy Karácsony után az Ómenról beszélgetünk. Jó m,ondjuk én is bort iszok oszt vizet prédikálok, mert én tegnap meg a Hollót néztem.

Nitro:

--- Idézetet írta: Punkológus ---Ha az Eurosporton van K1 vagy Pride akkor azt
--- Idézet vége ---
Már megint Schilt lett a bajnok.  
Szegény Remy rosszul járt.  
Azt mondjuk nem tudom, Aertz hogy került oda a semmiből a döntőbe. Egy Schilt - Sefo meccsnek jobban örültem volna. Mennyire követed az eseményeket?

Punkológus:

--- Idézet ---(főleg az volt erőletetett benne amikor kiadta parancsban, hogy öljenek meg minden újszülött gyermeket, mert valahol közöttük van a kisjézus is)
--- Idézet vége ---
phű, erre már nem is emlékeztem, de addig is jó volt nekem. Mikor először láttam azt a jelenetet, az jutott eszembe, hogy "hülye ez a Damien? ez a trükk már 2000 éve sem jött össze". Fárasztó volt, hogy mindenki hirtelen agymosott zombi lett
--- Idézet ---Igazán azt látjuk benne ahogyan rájön, hogy ki is Damien valójában, és az erkölcsi vívódást, hogy mi tévő is legyen
--- Idézet vége ---
Ezzel igazán az volt a gond, hogy az első két filmben már láthattuk ugyanezt, az meg hogy Damien szeretője dillemázik nem hozott túlsok újdonságot a témában.
--- Idézet ---valamint esetleg a nagymonológ volt benne jó, amikor egy feszület előtt beszél Jézushoz, mint egy ellenfélhez
--- Idézet vége ---
az mondjuk tényleg nem volt rossz, bár én ott mindig a kereszt furcsa alakját figyelgetem, mert ezt a megoldást soha sem láttam máshol.

Sepi:

--- Idézetet írta: Punkológus ---A kedvenc az, mikor a fickó megfullad a jég alatt. Na, annak a jelenetnek a végén van zseniális távoli kép, mikor a fickó térdel a jégböl kiálló kopár fekete fa elött. Na az a kép igazán hátborzongató. És a holló alakjában megjelenő ördögöt is jól használták a filmben.
--- Idézet vége ---
Arra a képre nem emlékszem most. De majd holnap megkeresem és megnézem.

A harmadik valóban egy erőtlen folytatás, és egy kicsit sok benne a retorikai túlzás is (főleg az volt erőletetett benne amikor kiadta parancsban, hogy öljenek meg minden újszülött gyermeket, mert valahol közöttük van a kisjézus is). Abban a filmben inkább azon a riporter nőn volt a hangsúly aki a végén végül is megöli Damient. Igazán azt látjuk benne ahogyan rájön, hogy ki is Damien valójában, és az erkölcsi vívódást, hogy mi tévő is legyen. Ami esetleg hatásos jelenet volt benne az pont a zárójelenet, valamint esetleg a nagymonológ volt benne jó, amikor egy feszület előtt beszél Jézushoz, mint egy ellenfélhez (kicsit hasonlóan, mint a Szemtől Szemben című filmben De Niro és Pacino).

Punkológus:
Na látom ebben teljesen megegyezik az izlésünk, tényleg az a legjobb az egészben, hogy Damien próbálja magában letisztátni a dolgokat. A segitőkön pedig tök látszik, hogy apokalipszis 2 lovasa: Éhinség és Háború. Mindezt úgy, hogy nem mondják az ember képébe, hanem hagynak rájönni. A film vége kicsit tényleg elkapkodot, ott már nagyon nyúlja az első rész elemeit. A kedvenc az, mikor a fickó megfullad a jég alatt. Na, annak a jelenetnek a végén van zseniális távoli kép, mikor a fickó térdel a jégböl kiálló kopár fekete fa elött. Na az a kép igazán hátborzongató. És a holló alakjában megjelenő ördögöt is jól használták a filmben.

A harmadik rész nekem viszont már nem igazán tetszett, valahogy elvette az egésznek az erejét az, hogy Damien már felnőtt férfi és mindennek a tudatában van. Nem is emlékszem a harmadikból semmi kiemelkedő jelenetre most hírtelen

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése