HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Sepi:
Én még múlt hónapban vettem és én sem voltam tőle elragadtatva (ha előre megkérdezed itt a topikban biztos, hogy lebeszéllek róla). Mert ha még egy kicsit jobban átdolgozták akkor elment volna, de hogy szinte szóról szóra lemásolták a régi verziót, az már sok . Én azt vártam volna a filmtől, hogy átírják az eseményeket és a főtörténetet. Akkor talán lekötött volna a film, de így én is azt mondom, hogy a régi fényévekkel jobb volt. Ráadásul azt a pár jelenetet, amely egy kicsit is véres, teljesen kivágták belőle (nézd meg az extrákat). De miért kellett ezt? Elvégre ez egy horror fim akar lenni.
Szóval ha ezt tudom, akkor inkább a régi kiadásút veszem meg.
Punkológus:
A régi már megvolt, szóval az újat. De asszem ezt a verziót hanyagolni is fogom. Nincs benne a Dominus-Igitus zene, szóval nem sokat ér. Aki nem látta az eredetit, annak lehet, hogy nagy élmény, de így hát... csak egy gyenge reprint ma divatos horror-panelekkel.
Sepi:
--- Idézetet írta: Punkológus ---Egyébként meg megleptem magam Karácsonyra egy Ómen DVD-vel. Valahogy úgy gondoltam, hogy karácsonykor ez a legelfogadhatóbb "krisztusos" film
--- Idézet vége ---
Melyiket vetted meg, a régi klasszikusat vagy a feldolgozást?
Punkológus:
Ha az Eurosporton van K1 vagy Pride akkor azt Egyébként meg megleptem magam Karácsonyra egy Ómen DVD-vel. Valahogy úgy gondoltam, hogy karácsonykor ez a legelfogadhatóbb "krisztusos" film
+++
A Rocksuli tényleg nézhető, jó film
Galamb:
Mondjuk én még nem láttam a Szörny rt-t meg a Télapu2.-t ugyhogy tegnap azokat megnéztem, de ma elhúzok moziba, aztán meg megnézem azt a Rocksuli-t, úgy hallottam jó film. Aztán ennyi, Szerdáig pl itt fogok lógni a Hzs-n és olvasok valamit (Mert asszem szerdán lesz egy Hopkins- Chris Rock "szíjáés-lövöldözős"[Isten nyugosztalja azt a bizonyos gumicsérkét! ])
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése