HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
talgaby:
--- Idézet ---(Lehet, hogy rossz az orrom, de én itt egy kibontakozó anime topikot szagolok...)
--- Idézet vége ---
Igen, nagyon rossz az ORRod. Kicsit finomíthatnál rajta pár képregénnyel, ami csakis rád vár. (Már csak azért is, mert hamarosan jön még, amit csak Te tudsz átnézni, hacsak killjoy be nem ugrik...)
Schmatzy:
Asszem az egyik GITS-SAC-os werkben mondta a SAC rendezője, hogy a sorozat egy olyan világban játszódik, ahol Kusanagi nem találkozott a Bábjátékossal. Tehát a sorozat tekinthető alterverzumnak, a két mozifilm történetébe egyáltalán nem kavar bele. Viszont a Stand Alone Complexnek is van egy olyan szála, ami az egész sorozaton átível, ez pedig a Laughing Man (csak azért nem írom magyarul, mert a fansubokon kívül nincs magyar fordítása).
Az én egyéni véleményem pedig az, hogy a sorozat még az első mozifilmnél is kicsit jobb. Persze csak akkor, ha az ember nem kap idegrángást a Laughing Man vonaltól.
(Lehet, hogy rossz az orrom, de én itt egy kibontakozó anime topikot szagolok...)
kaine:
--- Idézetet írta: killjoy ---Erre találták ki ezeket az összefoglaló részeket. Úgymond felzárkóztatónak.
--- Idézet vége ---
Ezért fura a jövő heti Született feleségek, ahol forgatásszüneti jelenetek lesznek benne, egy amolyan "így készült".
--- Idézet ---Ja, és megvan a Sin City DvD-n! Jeeeee! Én eddig nem is tudtam, hogy Miller mester játsza a gyóntatópapot, akit Marv kinyír a templomban
--- Idézet vége ---
Azt tudtad, hogy a Fenegyerekben ő játssza a hullát, akinek Célpont átfúrta a fején a tollat?
killjoy:
--- Idézetet írta: freakdavE ---Ja, és megvan a Sin City DvD-n! Jeeeee! Én eddig nem is tudtam, hogy Miller mester játsza a gyóntatópapot, akit Marv kinyír a templomban.
--- Idézet vége ---
A film istencsászár, nem tudok rá jobb szót. Döbbenet, ahogy visszaadja az eredeti képkockákat. Viszont ami miatt sikítottam, az a sok helyen beharangozott hiper-szuper magyar nyelvű audiokommentár. Már néztem pár audiokommentes filmet, magyar nyelvűeket is (Sose halunk meg, Üvegtigris, Csak szex és más semmi), de ilyen (elnézést, ha bárkinek az érzelmeibe is beletaposok!) impotens moderátort, mint a Sin City-jé, már nagyon régen hallottam. A huszadik perc után egyszerűen leállítottam, és azt mondtam, hogy nem érdekel, mert idegesítő volt az egész. Nagyon örültem, hogy egy ilyen filmnél vették a fáradtságot és csináltak egy audiokommentárt, de ha már, akkor nem lehetett volna egy olyat, ami pergő és érdekes? Rendben van, hogy beszéljünk Frank Millerről, beszéljünk mindenféléről, de azért az nem szokott akkora gáz lenni, ha néha az éppen képernyőn lévő dolgokról is esik szó. Én pl. Réz Andrást tudtam volna elképzelni a moderátor szerepére, de hát nem ő lett. Na mindegy. (A Mozibubus című könyve elolvasása után pláne elfogult vagyok ) Csak gondoltam bosszankodom ezen egy kicsit
Galamb:
Hát ez a Lost roomnak most utánanézek. Jó lenne végre látni valami nem sablonos történetű filmet (Amúgy Hegylakó: hát igen, ez is azok a filmek közé tartozik, amit már vagyy 20szor láttam, és még 50szer meg fogom nézni!)
Azt tudom, hogy a Lost első ilyen részétpont egy időben adták a Zongoristával (ami azért nagy vetélytárs), azért gondoltam hátha magyar szokás! De most már minden világos!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése