HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Gabe:
Köszi a választ. Hmm, nekem a torrent mérete alapján sokkal többnek tünt.
talgaby: azok a kis lapos fényes korongok rendkívül hasznosak ám, lehet söralátéttől kezdve visszapillantótükör díszként is használni. De a valódi céljuk, amivel már azt hittem hogy te is találkoztál: adattárolás... bezony ám, ez a titok nyitja .
Szegény Schmatrzy meg nem tagja az oldalnak (sajnos, bár ahogy elnézlek még szerencséje is van ), úgyhogy ne cseszegesd már szegényt mindenféle szuperhősös izével . Egyébként nem kötelező lektoráltatni, max. ajánlott, úgyhogy szerintem nyugodtan hajítsd a készbe.
(mivel megcsappantak a hszek, így ha valaki a helyesírásra panaszkodna kizárólag, úgy hogy van vagy 2 neki (ez a legvalószínűbb hozzászólás egy újtol a mikor lesz már...? kezdetű után), azt magasról le kell sz@arni. Nem érdemelnek meg túl sok beleölt energiát, lásd HALO, amit már megbántam... Ha valami normális fórumozó majd szól, utólag javítod, ennyi, nem kell megszakadni 10 embernek egy füzettel)
Schmatzy:
--- Idézetet írta: talgaby ---És ne érezze jól. Inkább az ORRát használja. Majd utána animézzetek.
--- Idézet vége ---
Ez úgy hangzott, mintha legalább az anyánk lennél. "Előbb egyétek meg a spenótot, majd utána jáccatok!"
Tyler-x:
A helyszinelők első évada 23-részes!!!!!!!!!!!!
talgaby:
És mindezt még mindig egy 40-es vinyón? Nem semmi.
És ne érezze jól. Inkább az ORRát használja. Majd utána animézzetek.
Gabe:
Nem-nem, nagyon is jól érzed . (talgaby, hess innen ) . Ha páran becsalakoznának még a csevejbe, akkor szívesen nyitnék egy új topikot a témának.
Utánanéztem egy kicsit a GITS sorozat(ok)nak. Azt hittem hogy 10-12 rész és kész. Tévettem, mert összesen minden szálat beszámítva vagy 70 rész... Jó nagy falat a sávszélemnek, de ha végignéztem a Berserket meg az NGE-t, akkor majd ez következik. Némi probléma miatt még nem tudtam megnézni a 2. részt, de ha megtörténik, akkor jó lenne egy kicsit cseverészni rólla majd. Marhára tetszik a zenéje is, megnéztem az iso-n, ott találtam is pár soundtracket, de finoman szólva is durva nagy: volt ami 2GB-nyi mp3-at nyom . Az legalább egy tucat órányi zene, ha nem több.
Sorozatfüggöknek: nem tudja valaki, hogy a Helyszínelők első évadja pontosan hány részes? (azt tudom hogy 26GB-nyi avi ... kéne már valami komolyabb net )
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése