HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Daredevil:
Azért hülyeség 1000 ember TV-nézési szokásaiból levonni bármi konkluziót.
Tyler-x:
Én nem tudom hány emberből mérik le de nem lehett több ezernél- Gondolom ennyi számból nem nagyon lehet megállapítani semmit...
Gabe:
Na jó, de itt nem mérhető hogy pontosan hányan néznek valamit, főleg azt, hogy te nézted-e vagy sem. Csak kb. 1000 (javítsatok ki, de e körüli szám) ember adataiból csalják ki a nézetségi mutatókat. Képtelen vagyok elhinni, hogy 1000 emberből ilyen pontos adatokra lehetne következtetni, mint ahogy próbálják beállítani. Még a választásoknál a közvélemény kutatásnál is több százalékokat tévedtek, ennél jóval nagyobb mintából, ráadásul nem egy cég csinálta, mint a tv-s méricskézést. Itt meg 1-200.000 nézetség ide vagy oda igen is számít, úgyhogy szerintem kitörölhetik a "pontos" adataikkal.
(nameg jó magyar módjára egyből felötlik bennem a megkenhetőség, főleg egy magáncéggel szemben... de ez már csak az én lázálmom)
Galamb:
--- Idézetet írta: killjoy ---Én kédkedve várom a Heroes-t. Ugyanez volt anno a vélemény a Lostról (az elvárásokhoz képest bukás) vagy a Prison Breakről (messze elvárások alatt) is. Az a baj, hogy rengetegen lesznek úgy, mint én voltam pl. ezzel a kettővel. Egyszerűen szinkronosan kiütést kaptam mindkettő nézésekor. Ha az ember megszokott egy hangot, akkor nehezen fogad el mást. Különösen ha annak hangszíne még köszönőviszonyban sincs az eredetivel. Lostból két rész után hagytam abba a szinkronos verziót, Prison Breakből az első rész közepénél. A másik pedig épp most január elején bizonyosodott be kint az USA-ban. Megpróbálták ismételni a Heroes-t és még a gyenge ismétlések nézettségét is alig hozta, vagyis a Heroes az átlagnézőnél egyszer nézhető sorozat. Aki látta a netről és nem comic-fan, az még egyszer nem fog leülni Heroes-t nézni. A comic-fanok pedig egy nagyon kis szelet csak abból a 1,3-1,5 millióból, amennyi az elfogadható szint lenne, ha meg akarná a TV2 akasztani az RTL Klubot.
--- Idézet vége ---
Hát mondjuk én úgy vagyok vele, hogy ha már nyomnak egy sorozatot szinkronosan akkor megnézem a tévében. Mert, oké szépen mindenki letölti a net-ről, erre csökken a nézetség, és a tv abba hagyja az adást. Na de mi van azzal, akinek nincs net hozzáférése? Az nem érdemli meg, hogy láthasson jó sorozatokat a tévében, csak azért mert nincs elég pénze/tudása.
Szerintem ez olyan mintha a piacon is kapható képregényeket a netről szednénk le. Arra pedig azt mondjuk ebben a fórumban is, hogy nem szép dolog.
Gabe:
Így természetesen igen, csak az a baj, hogy az anyázás már általános. Olyanok is fújnak a szinkronra, akik nem is láthatták még eredetiben. Pl. mint az egyik ismerősöm is, holott még netje sincs , így nem tudom honnan lehetne összehasonlítási alapja.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése