HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
exactlee:
szerintem aki nem nézi külföldiül is a sorozatot/filmet, az nem anyázik a szinkron miatt. Hga igen, akkor meg úgy kell neki.
viszont az újraszinkronizálás/vágás igenis szemét dolog, főleg úgy hogy ha az ember már látta az adott filmet jópárszor, és várja már előre a jelenetet, és helyette másikat kap, vagy teljesen kimarad az adott rész a filmből. Az emiatt történő anyázás meg teljesen érthető.
Gabe:
A teljes magyar sorozatnéző lakossághoz képest az a "sokan" hangyaf@sznyi szerintem. Ezt is már csak átvette mindenki, mint a Bill Gates utálatot. Divat szidni. Ennyire nem lehet tragikus a helyzet, szóval ez egy felfújt dolog.
Tyler-x:
Ne érts félre nekem semmi bajom a szinkronszinészekkel, de ezek a hülye ortt-és szabályok miatt újra kell szinkronizálni a filmeket és a sorozatok is csak ilyen silány forditásban kapjuk meg azért szerintem ez gáz!!!!!
exactlee:
Tán mert sokan néznek eredeti nyelveken filmeket?
Gabe:
Az átlag magyar tv-nézőnek tökéletesen elegendő ez a szinkron is. Mitől lenne jobb, ha elsőosztályú szinkront kapnának? Szvsz nem dobná meg túlzottan az élményt. Ez csakis annak tünik fel, aki zsinorban minden sorozatot letölt, úgy persze hogy kitünik egy két helyen a dolog. Olyan ez mint a képregény honosítás, nem mindegyik "szinkron" tökéletes, de a célnak még bőven megfelel. Ott sem látom hogy elárasztanák az oldalakat a panaszlevelek, akkor miért mindenkinek ez a filmes szinkron állandóan a vesszőparipája?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése