HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Schmatzy:
1. A lemezeket az xpress.hu-n rendelem meg, ott még a bolti árhoz képest is olcsóbban kínálják. Ha nem vagy pesti, akkor a rendelésed értékéhez képest 2e vagy 1e forintért futárszolgálattal utánadküldik.
2. A CB csak egy évad.
3. Az 5. lemez megjelenése január 10-re van kiírva.
4. Petícióhoz ott van a petitiononline.com
Sepi:
--- Idézetet írta: killjoy ---Mit szólnátok egy petícióhoz? Az egyetlen dolog az lenne, hogy valaki üssön össze egy egyszerű ki oldalt, ahol kitehetnénk egy petíciós szöveget és gyűjthetnénk az aláírásokat.
--- Idézet vége ---
Én támogatom az ötletet.
Egyébként most vettem észre, hogy már a királyi televizió is kezdi ezt az újraszinkronizálási mozgalmat. Most láttam a Duna TV-n, hogy a régi jó Derrick sorozatot is átszinkronizálták. A sorozat eddig sem volt a legjobb, de legalább az eredeti szinkron dobott rajta egy keveset. Most viszont már olyan borzalmas, hogy arra már jelzők sincsenek.
lyrán:
--- Idézetet írta: Schmatzy ---A CB nincs megvága, azt leszámítva, hogy kiszedték belőle a reklámblokk előtti és reklámblokk utáni Cowboy Bebop feliratot. Azért tudom, mert megvan az eddigi négy lemez, és most tervezem beszerezni az ötödiket.
--- Idézet vége ---
Schmatzy hol szerezted be őket? Mert a 2.-nál leragadtm
killjoy:
--- Idézetet írta: beigli69 ---CB 5. lemez ?? MIkor jött ki ????
--- Idézet vége ---
Négy még tavaly, az ötödik pedig elvileg ez év elején jön majd és ezzel be is fejezik a teljes két évadot.
Mit szólnátok egy petícióhoz? Az egyetlen dolog az lenne, hogy valaki üssön össze egy egyszerű ki oldalt, ahol kitehetnénk egy petíciós szöveget és gyűjthetnénk az aláírásokat.
Daredevil:
Én is csak támogatni tudom a leveled elküldését Killjoy. Azt már pofátlanság, amit az RTL művel egys filmekkel.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése