HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
avman:
a teljesség igénye nélkül:
http://knuttz.net/hosted_pages/Console-Evolution-20070103
killjoy:
--- Idézetet írta: Schmatzy ---2. A CB csak egy évad.
--- Idézet vége ---
Én a kedvenc kisboltomban (Zenesziget, Veszprém) rendeltem meg eddig minden részt, így van ez az utolsóval is Egyébként ki akartam javítani tanult kollégámat az évadok számával kapcsolatban, de valszeg igaza van. Ugyan az Episode World két évadként (2x13 rész) jegyzi a sorozatot, de a két "évad" közt annyira nem volt szünet, hogy az 13. és a 14. rész (S1E13 és S2E01) egy napon kerültek adásba Így Schmatzy-é a két pont!
Callaow:
Nem velük van a baj,az egyszerű embereknek is megvan a maga varázsa.
A probléma inkább azokkal van,aki "sztárokat"faragnak belőlük.
Tehetségtelen,önmagukhoz és embertársaikhoz igénytelen,ferde éntükörrel rendelkező személyeket
az ismertség rivaldafényébe taszítanak.
Azok akik a csatorna arculatát megszabják illetve döntéseiket véghezviszik,na ők az igazi felelőssei ennek a tragikommédiának,amit mi magyar televiziózásnak nevezzünk.(csatornáktól függetlenül)
Tisztelet a kivételnek.
A sajtó pedig aztán adja alájuk a lovat.
Most öszintén; érdekelt valakit,hogy "VV Indián" kit farkalt meg 100 rongyért?
pepo05:
ááá ilyenkeről, mint Győzike, Pákó nem érdemes beszélni. Undorító férgek mind.
Tyler-x:
Egyébként mekkora parasztság hogy a derrick-et ujraszinkronizálják-nem vagyok egy d rajongó de szüleim mondták hogy ez régen jó volt...
Egyébként a jelenetek kivágásával magukat szivatják a tv-k-igy több müsort kell leadni...
Ma reggel a mokkában pákó letólta a gatyáját -ez nem baj? Egyébként tök röhej hogy egy ilyen gyökeret behívnak a tv-be azért mer szolizik és közben néger...
Gondolom jövő héten a napkeltében eljátszák ugyan ezt győzükével...
De most komolyan a fürészből akkor mit fognak leadni? Azt a részt mikor mindenki boldog és kakaót iszik...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése