HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
beigli69:
CB 5. lemez ?? MIkor jött ki ????
Punkológus:
Szerintem ez a körleveles megoldás egy használható ötlet lenne. De a sima elküldés is ér valamit, mert nehogy már ezeknek mindent lehet. Tegnap én megpróbáltam feljutni a retek klub fórujára, de egyszerüen nem lehetett az e-mail küldéshez meg minden adatomat meg kell adni, arra meg nem igazán vagyok hajlandó. No de mindjárt megnézem a fórumuk elérhető e.
Schmatzy:
A CB nincs megvága, azt leszámítva, hogy kiszedték belőle a reklámblokk előtti és reklámblokk utáni Cowboy Bebop feliratot. Azért tudom, mert megvan az eddigi négy lemez, és most tervezem beszerezni az ötödiket.
pepo05:
Csináljunk körlevelet!!!
--- Idézet ---Magyarán az Rtl már eleve így megvágva vásárolta meg a filmet a magyarországi terjesztőtől?
--- Idézet vége ---
Ilyen nem hiszem, hogy létezne. ha már az Rtl is megvágva vásárolná meg a jogtulajdonosoktól, az a film totális leszarása lenne...
beigli69:
Csak egy kérdés, ami érintőlegesen tartozik ide, Mostanában jelenik meg folyamatosan negyedévnkéntDVD-n a Cowboy Beebop, namármost a szinkron az RTL Klub megbízásából készült, akkor most ez is meg lett vágva, vagy ehhez nem nyúltak hozzá? (nekem nem úgy tűnt ) És ráadásul ez csak 16-os karikát kapott és vér az fröcsög (vagy rajzfilmben lehet ??)
Killjoy: Küldd el nékik !
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése