HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
avman:
jézus, itt vannak még olyanok, akik tévéadás + film párosítással próbálnak szórakozni? kis kivétellel (mert m1/m2/duna szokott adni kuriózum, nem mainstream filmeket, de egyébként) filmet szerető közönség esetében amúgy is totális, értelmetlen időpazarlás az esetek 99%-ában, főleg ha valódi mozifilmről van szó. az analóg adás békasegge, 4:3 minőségéről nem is beszélve. főleg ha az ember nem egy 55cm-es tévén próbál audiovizuális tartalmakat élvezni. úgyis mire itthon leadják már rég hozzáférhető dvd-n. meg ha bkatos dolog, akkor is simán megveszi az ember eredetiben 600-900 pézért.
ebben az országban értelmes ember nagyon ritkán pazarolja az idejét a rtl/tv2 párosra, szóval nem érdemes ilyenbe energiát fektetni.
mondjuk ha már petició, akkor a médiatörvény (láds rühös kis sárga/piros karikák és számok) + a hazai kábeltelevíziózás áldaltlan állapotai ellen (ezért már az EU is lassan befenyít), illetve a digitális delejvíziózás késleltetéséről (ami továbbra is a két értelmi fogyatékos, versenytárs nélküli szargyár monstrum adó malmára hajtja a vizet). és akkor a hd tartalmakról még nem is ejtenék szót. (merminek, láttam digitális adást, szarkockás, agyontömörgetett kép, mpeg2 alapokkal).
pedig egy nagyfelbontású travel/disznóveri/national/spektrum vonallal kiegyeznék pár éven belül... ha már 100e alá esik vmi normálisabb plazma/lcd tévé. addig meg marad a projektor + a h.264/720p (vagy 1080).
killjoy:
--- Idézetet írta: Gabe --- én is.
Mennyi aláírásnak kell összejönnie ahhoz, hogy el legyen küldve az illetékeseknek? Hmm, talán ki kellene rakni majd a hírekbe is, ott többen látják majd.
killjoy: (te úgyis kened ezt a sorozat témát) az Alias összes eddigi része elérhető valahonnan eredetiben, de magyar felírattal? Ha igen, erre van valami külön torrent oldal, vagy hogyan?
--- Idézet vége ---
Meglátjuk majd, hogyan gyűlnek. De kb. 500-1000-nél már lenne értelme.
Alias? Háááát. Mininova? Nem tudom, nekem az a sorozat kimaradt. De ha beírod, hogy
+Alias +torrent +season a Gugliba, akkor valszeg lesz találat.
Gabe:
én is.
Mennyi aláírásnak kell összejönnie ahhoz, hogy el legyen küldve az illetékeseknek? Hmm, talán ki kellene rakni majd a hírekbe is, ott többen látják majd.
killjoy: (te úgyis kened ezt a sorozat témát) az Alias összes eddigi része elérhető valahonnan eredetiben, de magyar felírattal? Ha igen, erre van valami külön torrent oldal, vagy hogyan?
beigli69:
Mán meg is tettem a rám vonatkozó bemetszést.
killjoy:
Aki egyetért, az ne habozzon!
http://www.petitiononline.com/VAGOTTTV/petition.html
És persze: "Aki hallja, adja át!"
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése