HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
talgaby:
Galen a maga kedves módján arra akart rávilágítani, hogy a Csevej-csenöl aza téma, ahová aztán minden, de minden belefér.
Galen:
--- Idézetet írta: horjb ---OFF
Rahan 07-A Múlt Őrei
A ComicSquad-on!!!
ON
--- Idézet vége ---
Horjb !
ezeket a bekiabálásokat légyszives mellőzni mert félő hogy kapsz egy figyelmeztetést, netalántán egy Bruce Banner kistestvérét. Tudod: Ban. Semmi keresnivalója a Mozi topicban.
killjoy:
Na hogy film is legyen, de csak RTL Klub szidás:
The Covenant - Mindenevőkön és CGI mániásokon kívül nem nagyon ajánlom senkinek. Van benne pár látványos vizuális trükk, de a sztori elég lapos (pedig az alapszituációból ki lehetett volna hozni valami tisztességeset is), főleg a vége csal könnyeket az egyszeri filmnéző szemébe. (Mármint azért, hogy 90 percet hogy lehetett egy ilyen hülyeségre elcseszni.) A szöszi csaj aranyos, de akkor már százszor inkább Veronica Mars
Viszont volt a hétvégén egy kellemes csalódás is. Hölgyeim és Uraim! Ritkán mondok ilyet, de úgy tűnik, hogy Sylvester Stallone mégiscsak tud normális filmet csinálni! Ha csak az elmúlt húsz évre tekintek vissza, akkor láttunk már Cobra-t, Rambo III-at, Rocky V-öt, Demolition Man-t és még sorolhatnám. Persze volt egy-két meglepetés (nálam ezek az Oscar, az Assassins és a Copland voltak), de amikor ott eszetlenkedett Rodriguez 3D-szemüveges kémkölykös baromságjában (amelyik sorozat egy külön fejezetet érdemelne a Legszarabb trilógiák című könyvben!), akkor kezdtem végleg temetni Sly-t. A Rocky VI-tal is úgy voltam, hogy a régi szép emlékek kedvéért belenézek, aztán úgyis 20 perc után megy a kukába. De nem. Először is feltételezem, hogy a vége felé már nagyon csúnyán lejáratott Rocky x címet nem véletlenül cserélték le, és lett a 6. rész Rocky Balboa, ezzel is jelezve, hogy valami történt. És igen! Valami olyan történt, amire én nem nagyon emlékszem a magam filmes emlékei közül (talán csak Travolta másodvirágzását tudnám említeni, ami a Ponyvaregénnyel vette kezdetét). A Rocky Balboa engem negyed óra alatt beszippantott a melankólikus kezdésével. És bő 100 perc után úgy áltam fel, hogy én is szívesen skandáltam volna egy stadionnyi emberrel együtt, hogy "Rocky! Rocky!" Mert Stallone visszanyúlva a gyökerekhez egy nagyon is reális képet állított fel az elmúlt öt részben mindent megjárt boxbajnoknak. Egy kis olasz étterem, egy halott feleség kitörölhetetlen emléke, egy fiú, aki mindennél jobban rühelli az apja "árnyékát". Anélkül, hogy bármi nagyobb spoilerrel is idegesíteném azokat, akik megnéznék a filmet, csak annyit mondok! Rocky talán még soha nem volt ennyire szerethető. Nem mondom, hogy ismét Oscar-t Rocky-nak, és az is lehet, hogy már öregszem, és ezzel együtt jár a nosztalgiázós hajlam is, de hogy egy kellemes 100 perces film született, az szerintem elvitathatatlan. Jó néhány jelenet köszön vissza a régi Rocky filmekből, de mind közül a legzseniálisabb talán az, ami a klasszikus, mindenki által ismert Rocky jelenetté vált az évtizedek során, amikor Rocky felfut a lépcsőn, és a lépcső tetején az égbe emeli a kezét. Ez a jelenet két apró módosítással most is megvan. Csak itt már Rockyval fut egy öreg, csúnyácska kutya is és a jelenet alatt végig esik a hó. Lehet, hogy giccses és elcsépelt, de tökéletesen visszaadja az egész film hangulatát az az egyetlen jelenet. Ott van az elmúlás minden pillanatában. És hogy a film végén Rocky nem az új "barátnővel" van, hanem a felesége sírjához megy ki... Csöpög, csöpög, de mégis tökéletesen a helyén van.
És ezek után már érdeklődve várom a hatvanegynéhány éves Rambo visszatérését is 2008-ban, ki tudja?
exactlee:
Menni vagy meghalni
Ez a Terence Hill film címe
Dvd-n egy ezresért lehet kapni
Van egy ilyen című Rejtő regény is
nemtudom, hogy van-e köze egymáshoz a kettőnek, mert már régen láttam a filmet
Sepi:
El kell küldeni annyi ismerősnek e-mailben amennyinek csak tudjuk. Akkor hamar összejön a megfelelő létszám.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése