HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1773/2259) > >>

Gabe:
Ki kell rakni a hírekbe a peticiót, meg is kérem Trollt, az ilyen örültségekben úgyis benne van  Akkor mennyi is kell, hogy legyen értelme elküldeni az illetékeseknek?

Galamb:

--- Idézetet írta: killjoy ---Pedig ez azon kevés Van Damme filmek egyike, ami nézhető, mert nem a "repülve rúglak pofán"-on van a lényeg, hanem egy egész normális sztoricskát rittyentettek.
--- Idézet vége ---
Másik ilyen meg a Streefighter volt, nem?  
 De ennék tényleg van egy jó kis hangulata, én birom (tényleg, tudja valaki, hogy a másik légiós filmnek -ahol meg Terence Hill-t láthatjuk szokatlan szerepben- mi a címe?)
 Petíció: Pedig én elküldtem a linket e-mail-ben egy csomó embernek!

pepo05:
Franc. Nem igaz, hogy más ember nem zavar ez a reteksz*r, csak minket. Lusta népség nem írja alá...

killjoy:

--- Idézetet írta: galamb ---Este lesz a Légiós 12-es karikával! Nem fogják megvágni, áááá... ugyanmár... az rtl? Soha! Amúgy hol tart a petíció? Lehet tudni, eddig hányan írták alá?
--- Idézet vége ---
Pedig ez azon kevés Van Damme filmek egyike, ami nézhető, mert nem a "repülve rúglak pofán"-on van a lényeg, hanem egy egész normális sztoricskát rittyentettek.

A petíció sz...ul áll. Összesen 40 aláírás van eddig.

Tyler-x:
amugy OFF:

Prison Break téma

a 2. félévad záróban Paul Kellerman +menti Michael-t és Lincoln-t és ők örülnek az ismeretlen segítségnek, bár nem tudják MÉG hogy Paul majdnem + ölte Sara-t és LJ-t.
VISZONT az első évad 19es részében mikor Linc-et az apja majdnem + szökteti és végül Bellickék visszaviszik a roncstelepről, akkor Kellerman pisztolyt fog Linc-re és majdnem +öli, 1más szemébe néznek. Linc hogyhogy erre nem emléxik mikor a 2. félévadzáróban találkoznak?
[/quote]

Amikor az első évadban le akarta lőni lincolnt- ő elég homályosan látott mert éppen akkor karambolozott egy teherautóval, majd csak a roncstelepen tért teljesen magához ahová az apja vitte...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése