HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Daredevil:
Simán behozhatnak egy eddig tök ismeretlen halhatatlant, aki még Methosnál is idősebb.
Galen:
Ki mondta hogy Methos a legelső és legidősebb ? A Figyelők krónikájában maximum. A sorozatban se igazán tértek ki a három másik apokalipszis lovas éveinek számára. Vagy csak én felejtettem el (Ami elképzelhető). Egyébként meg a egy csettintésre megváltoztathatnak mindent a filmben. Láttunk már erre példát.
Tyler-x:
de most tényleg- Methos nem az első hallhatatlan hanem a legidősebb (kb 5000 éves) és Duncan legjobb barátja-őt nem nagyon kéne keresni...
beigli69:
Megnézem ese galamb osz holnap leírom, Nekem csak Kurgan hangja nem tetszett az eredetiben a szinkronszínész hangja a torokvágás miatt szinte SEMMIT sem változik (míg az eredeti VHS változatt anno hőskor ez nagyon jól meg volt oldva)
Galamb:
--- Idézetet írta: Gabe ---No, lehet örülni:
Hegylakó 5, 6 és még 7 is...
--- Idézet vége ---
Most akkor Methost fogják keresni? Elvileg ő az első halhatatlan.
--- Idézet ---Tényleg én vagyok az egyedüli ember a Földön, aki a második részt Renegát verzióját tartja a legjobb Hegylakó-filmnek? nemtudom.gif
--- Idézet vége ---
Hát én még nem láttam végig, de az az igazság, hogy nem is értettem, hogy mi van, amíg egyszer sikerült a dvd kiadványon elolvasni a tartalmat. Na jó lehet, azért nem fogtam fel, mert még fiatal voltam!
--- Idézet ---Az a bevágás vmenyire jogos, de ha belegondolsz, ezzel jelezte a rendező, hogy Duncan visszaemlékezik arra az évszázadokkal korábbi eseményre. Legalábbis án úgy érzem, nem a nézőket akarta emlékeztetni.
--- Idézet vége ---
Végülis ez is egy magyarázat.
--- Idézet ---Nem lehet szarabb ??? Akkor nézd meg a Legendák sorozatban kiadott Hegylakó 1-et na azt elb*ták azzal hogy újraszinkront kapott és a Kurgant megszemélyesítő hang enyhé szólva is pocsék. Akkor inkább a 4:3-es VHS verzió.
--- Idézet vége ---
Az rtl-változatott használták(Lambert hangja Kauczky Armand), vagy harmadszor is újraszinkronizálták szerencsétlen filmet? Mondjuk az eredeti szinkronnal nem láttam, de az rtl változatban egyedül csak Kauczky nem tetszett, Connery hangjának meg kifejezetten örültem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése