HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1751/2259) > >>

Gabe:
Dc fanok: klikk

Spidáj:
Golyóálló szerzetes

...
vkit + fogok ölni ezér a filmért ...
mit ártottunk mi emberiség ezeknek az embereknek akik ezt kitalálták és + valósították ?  

Daredevil:
A HL 3 női főszereplőe nem az nő volt, aki Tessát játzota sorozatban?

kaine:

--- Idézetet írta: talgaby ---Tényleg én vagyok az egyedüli ember  a Földön, aki a második részt Renegát verzióját tartja a legjobb Hegylakó-filmnek?
--- Idézet vége ---
Nem. Én nem voltam hasraesve anno az első résztől, a második viszont már tetszett valamennyire. A harmadikra nem emlékszem, szóval szerintem is a kettő a legjobb.  Ami még mindig nem mond sokat ugyan, de azóta megtudtam, hogy a Silent Hill egyik főszereplője játssza Lambert barátnőjét, úgyhogy még szimpatikusabb lett.

Galamb:

--- Idézetet írta: Galen ---Ki mondta hogy Methos a legelső és legidősebb ? A Figyelők krónikájában maximum. A sorozatban se igazán tértek ki a három másik apokalipszis lovas éveinek számára. Vagy csak én felejtettem el (Ami elképzelhető). Egyébként meg a egy csettintésre megváltoztathatnak mindent a filmben. Láttunk már erre példát.
--- Idézet vége ---
Igaz Igaz! Most hogy mondod, az egyik lovas röhögött azon, hogy Methost mondják legidősebbnek, úgyhogy lehet, nem igaz.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése