HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1753/2259) > >>

beigli69:
Nem lehet szarabb ??? Akkor nézd meg a Legendák sorozatban kiadott Hegylakó 1-et na azt elb*ták azzal hogy újraszinkront kapott és a Kurgant megszemélyesítő hang enyhé szólva is pocsék. Akkor inkább a 4:3-es VHS verzió.

Gabe:
No, lehet örülni:
Hegylakó 5, 6 és még 7 is...

talgaby:
Tényleg én vagyok az egyedüli ember  a Földön, aki a második részt Renegát verzióját tartja a legjobb Hegylakó-filmnek?
Az a bevágás vmenyire jogos, de ha belegondolsz, ezzel jelezte a rendező, hogy Duncan visszaemlékezik arra az évszázadokkal korábbi eseményre. Legalábbis án úgy érzem, nem a nézőket akarta emlékeztetni.

Galamb:
Hát elelve csak dvd-re jön ki!   De optimista ember vagyok: a 2.-nál nem lehet szarabb!  Remélem ebben a részben megkapjuk a VÁLASZT, amire még Juan Sanchez Villas Lobos Ramirez sem tudta!  avagy miért léteznek a halhatatlanok?

--- Idézet ---Tehát folytatják az Endgame által indított sokkal sötétebb hangulatvételt... ígéretesnek tűnik.
--- Idézet vége ---
Nem tudom, szerintem a többi rész is sötétebb volt, mondjuk tény hogy Paul hitelesebb akciósztár, mint Lambert Amúgy a 4-nél ti nem éreztétek úgy, hogy a rendező kicsit lenézi a nézőt? Például, amikor Connor megtanította Duncen-t arra a trükre, amivel (spoiler:végül is Duncen "legyőzte" őt, na ott újra fekete-fehérben megmutatták a trükk megtanulásának illanatát, mintha a néző elfelejztette volna, hogy mi történt kb 20 percel korábban)

Gabe:
A Hegylakó V. nem fog a mozikba kerülni. Kizárólag dvd-s terjesztés lesz. Paul Adrian fogja játszani benne a főszerepet. Sajnos csak pár millió dolcsiból csinálják, így nagy számra ne számítsatok. Ja igen, már ne múltidőben beszéljetek a forgatásról, mert ez a része már le is van tudva...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése