HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1750/2259) > >>

Spuri:
oké-oké. Azért még mindig marad néhány kérdés. A második rész megmagyarázza, honnan jönnek a halhatatlanok. De ha ezt nem veszik figyelembe, akkor hogyan magyarázzák azt, hogy a harmadik részbe megjelenik a mágus, miután már Conor megkapta a Jutalmat??? Whááá! Káosz!!!
ÉS egyébként is. Hogy a rossebbe keveredik ide Duncan??

--- Idézet ---Mivel a jutalmat az nyeri el, aki utoljára marad. Ha már nincs egyedül, kezdődik az egész előről.
--- Idézet vége ---

Ja igen. Amikor Conor legyőzi a két kis mitugrászt, akkor megint megkapta a Jutalmat? Aztán tíz perc múlva megint elveszíti? Aztán megint megszerzi, és megint elveszíti? "Most van, most nincs. Most megint van, most megint nincs" - olyan mint itthon a T-online-os netem...
Mindenesetre ettől rendesen be lehet dilizni nem?

freakdavE:

--- Idézet ---Tényleg! a jutalom addig jár, amíg csak egy van? Szóval a második részben vajon Conor az öregségével együtt a jutalmat is elveszítette, amikor az akét kis mitugrász megjelent?
--- Idézet vége ---
Igen. Mivel a jutalmat az nyeri el, aki utoljára marad. Ha már nincs egyedül, kezdődik az egész előről.
Nagyjából átolvasgattam annó a Hegylakó szerpjáték alapkönyvét. Egész türhető elméletekkel próbáltak mindent megmagyarázni. Mondjuk a második filmről egyszerűen nem vettek tudomást.  De a tv sorozatot beépítették.

Spuri:
A legeredetibb sztori akkor is a HL1 volt, eredeti szinkronnal, ami azért nem volt tökéletesen hozzápasszintva a szájmozgáshoz, de!!! amikor megláttam az rtl-est, hát... Ott ugyan minden rendben volt, mindenki akkor beszélt, amikor mozgott a szája, de hogy kilóméterekkel szarabb szöveget adtak a szinkronszínészek szájába az borzalom volt. Nem is néztem végig.
A folytatásoktól pedig kifejezetten borzongtam. A második rész eredeti volt, olyannyira, hogy rendesen eltávolodott az első rész irányvonalától, hangulatától... Kár érte(én nem szeretem). A harmadik rész egy az egyben olyan mint az első... Kivéve azt, hogy a női főszereplő sokkal jobban nézett ki, mint az elsőben. Persze azt sem tudtam igazán beilleszteni, hogy, melyik mikor is játszódik, milyen sorrendben, stb... Szóval a nagy HL-világban akkora felfordulást csináltak az írók, hogy még.
Amikor anno a folytatásról regéltek, azt hittem, hogy miután már Conor (így hívják a macskánkat is, mert ő volt az Egy, amelyik megmaradt az alomból, miután élethalálharcot vívtak a kutyával...) megszerezte a Jutalmat, majd a múltbeli kalandjait fogják elmesélni (ezt jobbnak tartottam volna...). De hát ez van. Azóta meg csak jönnek a halhatatlanok....
Tényleg! a jutalom addig jár, amíg csak egy van? Szóval a második részben vajon Conor az öregségével együtt a jutalmat is elveszítette, amikor az akét kis mitugrász megjelent?

Galen:

--- Idézetet írta: Daredevil ---A HL 3 női főszereplőe nem az nő volt, aki Tessát játzota sorozatban?
--- Idézet vége ---
Nem.

Spuri:
Wuuuhááá!!!

Köszi Gabe!

Ez zsír jó!!!

Azért én csak nagyon várom a The Dark Knight-ot!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése