HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
talgaby:
Hegylakó a tv-ben, moziban...:
A gondot az okozza, hogy legalább HÁROM párhuzamos világról van szó.
0. Az első mozifilm. Ebben az a szép és jó, hogy az összes létezőnek ez az alapja. Minden további leágazás ebből a csomópontból indít.
1. A második rész, ott is a rendezői változat inkább. Ebben a világban a halhatatlanok egy idegen bolygóról jöttek, Connor elnyeri a Jutalmat, és az a mese vége, ami a filmben van.
2. A harmadik rész. E szerint Kurgan volt ugyan az utolsó ismert halhatatlan, de a Mágus még ott pihent a hegy alatt. Ez a történet teljesen más szálon megy, mint a második rész. Nevezhetnénk akár 2B résznek is, csak ez hülyén hangzana.
3. A sorozat és a negyedik mozifilm. Itt Kurgan halála csak a Gyülekezés kezdete, a halhatatlanok egymást irtásának első felvonása volt. A halhatatlanok eredetére itt még nincs magyarázat, de az biztos, hogy az első mozitrilógia által lefektetett szent szabályok itt már borulnak, kiderül, hogy megszeghetőek. Ebben az univerzumban Duncan megöli Connort, hogy együtt erősebbek lehessenek.
4?. Mivel egyelőre nem tudni, hogy a Hegylakó 5 milyen történetet követ pontosan, csak nagy vonalakban, ezért azt sem tudni, hogy folytatja a 4. mozifilmet, vagy onnan még egy elágazást indít, vmilyen posztapokaliptikus jövőbe. Majd a bemutató után kiderül.
(És még ráadásnak egyébként ott van az animációs sorozat is, de a szerepjáték se biztos, hogy ismert univerzumban játszódik.)
Sepi:
Ez jópofa volt . De amúgy milyen jó lenne, ha filmre vinnének olyan történteteket, mint például a Titkos Háború.
Galamb:
filmes crossover!
Galamb:
Szerintem a Hegylakó 2 olyan, mint a marvel-ultimate címek:D : Valami párhuzamos Hl univerzumban játszódhat!
freakdavE:
Hát elég zavaros, ezért hagyták a szerepjátékból is ki a második részt.
A három szerintem az első és a második részek között játszódik időrendben. Szerintem. De én már régóta nem boncolgatom a Hegylakó-filmeket. Ahány rendező és forgatókönyvíró, annyi verzió.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése