HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Sepi:
Ez aminek beraktam a borítóját az, mint mondtam tavaly év vége felé indult és úgy néz ki, hogy ongoing. Most januárban jelent meg a harmadik száma.
Ha gondoljátok levadászom nektek és Gabe kiteszi majd az oldalra, persze ezt tőle kell kérni.
Spuri:
--- Idézetet írta: Gabe ---Van HL képregény is. Ki tudja, talán -komolysági szinttől függően- helyre rak pár dolgot az is.
--- Idézet vége ---
De az is az első számnál tart, ami az első rész képregényváltozata. Legalábbis ahogy én utánaolvasgattam itt-ott...
Most nézem csak Sepi kigyüjtését. Én még a moziplakát-borítós verzióval találkoztam.
Sepi:
Indult belőle tavaly egy új sorozat. Itt van az első szám borítója:
Gabe:
Van HL képregény is. Ki tudja, talán -komolysági szinttől függően- helyre rak pár dolgot az is.
Spuri:
Na ezért szeretem én az első részt. Semmi bonyolítás, a főhős elnyeri a Jutalmát (mert az első rész végén elnyeri, szóval elvileg nincs több halhatatlan, így nem lehet később Gyülekező!!!), és boldogan él, amíg meg nem hal.
A rajzfilmsorozat pedig kicsit bugyutára sikeredett szerintem (bár tény, hogy utána rajongtam a széles vállvédőkért, és a hozzájuk csatolható köpenyért -- lásd Korten-t a főellenséget )
Egyébként az első részben is a főmufti volt a kedvencem... Clancy Brown a király!!! A Carnivále-ban is!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése