HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Galamb:
Ejha, micsoda öregapók vannak itt!
Mondjuk én is szívesen hallgatom Mr. Mercury-t, meg múltkor a vh1-en adtak egy KISS számot is, na azt is üvöltöttem!:)
Én azok közé az emberek közé tartozom, aki mindent szívesen hallgat, kivéve az Mc hawer féle mulatós - dance dalokat.
azért kiváncsi leszek, vajon a mostani együttesek számai közül vajon melyikek maradnak fenn olyan sokáig, mint a "régiek", pl "I fill good" meg még egy rahedlit felsorolhatna mindenki!
Schmatzy:
Bázz, kaine, nagyon sok igazság van abban, amit mondasz!
Nem tudom, miért, de a glamről mindig Meat Loaf I Would Do Anything for Love című gyöngyszeme ugrik be elsőre.
kaine:
Azzal együtt, hogy nekem is nagyon visszatetsző ez a "zene", mégis felmerült a kérdés bennem, hogy nem lehet, hogy bennünk van a hiba? Tudjátok, senki se veszi észre magán, hogy már egy generációval feljebb lépett és mások a szabályok. Az jutott eszembe, hogy a Black Sabbath és Judas Priest után bejött a "Heavy Metál új hulláma", melyet hivatalosan az Iron Maidennel indítanak. Azzal nem is volt baj, az Iron Maiden a kezdetekkor kifejezetten klassz zenét játszott, amíg Paul Di'Anno énekelt benne, de aztán jött Bruce Dickinson és kezdett a dolog egyre lanyhább lenni. Majd az addigi "Heavy Metál" műfajokra oszlott és a speed metál, a death metál, a trash metál után kaptunk egy glam metált is. Glam metál: Bon Jovi, Europe, stb. Vajon őket mennyire érezték metálnak a régi nagy hardcore metálosok? Talán hasonló játszódhatott le bennük is, amikor látták, hogy őket is metál bandaként tartják számon és százezren imádják őket. Ennek eredményeképpen szinte minden metálbandából glam metál együttes lett, mert az ment. Ekkor halt meg egy időre a metál zene. Közben pedig kaptunk egy Def Leppardot, akik jók voltak az elején, de mégis határozottan az új hullám irányzatban érkeztek és bizony, éppen arról váltak ismertté, hogy a legfiatalabb tagjuk 15 éves volt- a legidősebb pedig 18, vagy 22, nem is emlékszem. Tök jó volt látni, hogy milyen fiatalon milyen jó zenét nyomnak. Könnyen lehet, hogy a mai fiatalok épp ugyanezt gondolják a TH-ről...
pepo05:
Huhh...micsoda eszmevillongások. ebeb a töris témába én sem megyek bele...mindkettőtöknek igaz van. De én csavarok rajta egyet...100 magyar emberből legalább 50 dunsztot nem tud arról, amiről szó van.
Aztán a rock zenéhez:
--- Idézet ---A lényeg, hogy mink, akik rockzenét hallagtunk és szeretünk (definiálható rockerek és fajtársaik néven is) utálunk minden egyes populáris zenét, de nagyon.
--- Idézet vége ---
Nos, először is én nem utálok minden populáris zenét. Csak a 99%-át! Nem tartom rockernek magam, mivel nem öltözködm úgy meg ilyesmi, de ha egy napig nem hallgatok normális tág értelemben vett rock zenét, minden bajom van.
--- Idézet ---Viszont ha egy populáris zenét rockként akarnak eladni, akkor hatványozottan nő az utálatunk. Mi rockerek (én punk) nagyon nem szeretjük azzokat a fiatalokat, akik színtén rockernek nevezik magukat, mert valami populáris zenéröl azt hazudták nekik, hogy az bizony rock.
--- Idézet vége ---
Na ez 1005-ig igaz. Felőlem legyen Tokio Hotel, de könyörghöm, ezekre a nyáladzó, kifestett hímringyokra nehogy ráhuzzák már, hogy bármiféle értelmesebb rockot is játszanak....kegyetlen dühítő, amikor meglátom az a kis vinynogó énekesnőt/vagy énekest. Mert még mindig nem tudtam eldönteni a klippek alapján...
Amúgy van egy másik ilyen páciens is...egy amcsi kissrác, lehet vagy 13 éves. A legfrissebb klipbben egy szép pixeles háttér előtt ficánkol, meg a kezét mutogatja, hogy rá van írva valami, aztán következőnek meg nincs...azt látta valaki? eddig nem voltam képes végigszenvedni....
Galamb:
--- Idézetet írta: kaine ---
--- Idézetet írta: galamb ---Annyira írigylem a hawaii-akat, olyan jókedvű népnek látszanak.
--- Idézet vége ---
És ráadásul ott van nekik Tia Carrere.
--- Idézet vége ---
Ha jól tudom, Tia Carrere sok népnek ott van! Mintha indián vér is csörögne az ereiben!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése