HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
joegery:
Ingyen!!! Xbox 360, Sony PSP, Nintendo Wii, Playstation3 játék konzolok, Nokia, LG, Motorola, Sony Ericsson, Samsung telefonok Apple ipod –ok!
Hali!
Az oldalnak a lényege hogy minél több helyen reklámozzák a fent említett márka neveket ill. az oldalt. Ez egy szerű marketing és ezért a felhasználok ill. ’reklámozok’ én ill. majd ti is Credits (kredit-et) kaptok amit le lehet vásárolni a fenti termékekre! Szerintem nagyon jó lehetőség! Én a magam részéről most próbálom ki csak annyi a dolgod, hogy regisztrálj az alábbi linken:
http://www.xpango.com?ref=90179850
Minél több embernek ajánld az oldalon van egy csomó útmutatás hogy van rá lehetőséged és így crediteket gyűjts
Amikor regisztrálsz arra kérlek van egy olyan rublika „Referal ID” itt azt kérdezi hogy ki ajánlotta neked az oldalt az lennék én itt kérlek ad meg az én azonosítómat 90179850.
Kérlek minél több embernek küld el ezt az üzenetet hagy legyen nekik is jó!
Ezt itt és most meg is köszönöm neked !!!
Sok sikert remélem minél több ajándékot tudsz magadnak szerezni!
üdv. Liga Gergely
talgaby:
Nem kell ehhez privi, szólok én itt is...
Sepi:
Ez az említett ballada nekem megvan. Ha érdekel szólj priviben.
talgaby:
--- Idézet ---Nem tudom, miért, de a glamről mindig Meat Loaf I Would Do Anything for Love című gyöngyszeme ugrik be elsőre.
--- Idézet vége ---
Ó, Meat Loaf balladái a maguk néha majd' 10 perces hosszukkal... és pont egy héttel azután bukkantam rájuk a neten, hogy fizetőssé tették azt az oldalt...
(Nincs meg vkinek véletlenül pár darab...?)
pepo05:
Valóban kaine ügyesen közelített meg a dolgot, de több szempontból sem érzem igazoltnak, hogy jogtalanul "sírunk". Egyrészt, minden stílusnak megvan egy határa, egy befogadási tűrőképessége. Persze, hogy a régi metálosok a sok újfajta metál láttán meghőköltek, hogy "ez nektek metál sz*rháziak?!" és szerintem ez már túllőtt ezen a határon, de rendesen. Gyerekek ugrálnaka színpadon halál komolyan gondolva és játszva ezt a zenét...számomra szánalmas és dühítő. A másik dolog, ahogy kinéznek...félre ne értsetek, mondjuk egy Children of Bodom kaliberű zenekart is kerülök még képen is, nemhogy zeneileg...vagy volt az Immortal nevű rémség. Azok sem normálisak, nade ezek a gyerekek...a nagy rockerek. Könyörgöm ilyen korban mennyire lehet ezt komolyan venni? Semennyire. Ezzel csak azért van gond, mert ők és a sok rajongó ezt komolyan veszi. Meg amúgy nem is zavarna engem ez az egész Tokio Hotel őrület, ha a kutya se foglalkozna velük. Megpróbálták, oké, el vannak tévedve szegények. Nadehogy ebből ekkora őrület legyen? Mi a francot szeretnek ezen? Mert semmilyen szempontból nem nyújtanak kiemelkedőt, sőt...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése