HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1702/2259) > >>

yosha:
KAINE, ÖÖÖ A bON jOVI MEG A eUROPE AZ GLAM METAL???
ezt inkább nem hallottam. A europe az inkább hard rock, nem? tudod mi a glam?van egy olyan hogy Babylon rockets, na az glam. A hülye ruhák és a festés meg rucik kötelezőek. A bonjovinál talán voltak hülye ruhák, de neadjisten, a EUROPE, mint glam? A KISS nagyobb glam volt akkor. Vagy a Poison:))
A Tokiohotelt meg ilyeneket sztem nem kell komolyan venni. Egy biztos, a rajongotáboruk nem fog velük együtt nőni. Akár a Junkiesnak, akik immár 10 éve 14 és 16 év között tartják a rajongotáborukat.
A New wave heavy metal pedig angliábol a Judas Priesttel kezdődik, a maidennek a Killers jelenti a befutást, meg a Top of the Pops, 1982-ben. És mi az hogy Dickinsonnal ellanyhul??? Csak egy példát mondj, hogy mi volt olyan jo a maidenben mikor Paul volt? a zenei alap? áááh, vess össze egy killerst mondjuk a somewhere-el. vagy az ének? no, paul nyögései helyett jött egy igazi orgánum. Nem tudom, manapság divat fikázni Dickinsont??? tehát, amugy a glam kifelyezért ne kezeljük olyan erősen és bátran.
Ja, és irjuk már aztmetÁl helyett, hogy metAl, kééérem. Ez olyan mint a densz vagy a hiphap, vagy az erenbíí.
Amugy... a generációs váltásokra ráéreztél, de nem eléggé. Pl. hgoy minden zenekar megváltozott, meg glam lett mert az kellett. Ja, meg hogy müfajokra bolmott a heavy metal. Nos, speed-power és egyébb müfajok (még a death és a grind is!!!) léteztek már korábban, nem kellett várni a NAGY felbomlásig, csak a felszerelés volt ritka hozzá (ugyebár egy 2lábgépes dobos ma is ritkaság). És az, hogy a heavy metal változott és eltünk, azt nem másnak kell megköszönni, hanem egy ujabb váltásnak, a Nirvana féle grunge-nak. Akkor itélték halálra az összes régi bandát, akik még a mai napig nyomják, és lám, a grunge már csak a nu-metallal emlithető egy lapon, ugy elpárolgott. Hát, ilyen kegyetlen a zeneipar. De csak egy kis összefüggés: probálj meg eladni egy 3éves EMINEM lemezt, nem fog kelleni a kutyának sem, mert megvan neki empéháromban a 3 klipes dal, ennyi, lehet rajta akár 18. DE egy 10 éves Maiden vagy Judas lemezzel nem fogsz csalodni.
Nos, nem a generáciokrol van szo a régi időkben, hanem a metal és rock piac szándékos lealázásáról.(példa erre a Poison MTV-s fellépése.)
generációs váltás most van a metalon belül, mégpedig a metalcore-al és a HC-vel, meg a death terjedésével, mert egy csomo olyan primitiv bunko kezd el rajongani az ilyen dallamtalan szarokért, akinek halvány fingja nincs rola hgoy mit hall, csak hörögjenek benne, meg legyen hangos, hogy nézzék őt a villamoson. Az ilyeneknek felhuznám a fitymáját és beszórnám sóval a pöcsét, hogy üvöltsenek maguknak és azt hallgassák egész nap. És a rendes zenekarok meg, akik jo számokkal mennének, le vannak szarva, senki nem jön a koncertjükre, mert az egész bp-i undergroud tele van ezekkel a zenekarokkal és ezeket igényelik. Értelmes ember le sem megy, mert azt nem érdekli, dehát ez van. Majd lesz másként, remélem.
Nos, ha bármi kérdésed van szolj, ebben a témában én vagyok a lexikon. OK?
És csak ovatosan azzal a glam szoval...

Köszi ha végigolvastad...

kaine:

--- Idézetet írta: pepo05 ---Persze, hogy a régi metálosok a sok újfajta metál láttán meghőköltek, hogy "ez nektek metál sz*rháziak?!" és szerintem ez már túllőtt ezen  a határon, de rendesen. Gyerekek ugrálnaka színpadon halál komolyan gondolva és játszva ezt a zenét...
--- Idézet vége ---
Igaz, de gondold meg, hogy az addig általános bőr, szegecs, farmer cuccot mi váltotta fel az új hullámban?
Def Leppard=angol zászlós póló, Iron Maiden, Scorpions=színes csíkos nadrág, stb. Szerintem tök jól nézett ki (vettem is magamnak egy angol zászlós pólót   ), de biztos sokan anyáztak miatta, hogy mi ez már.

talgaby:
Hm, piramisjáték...
Akarjátok, hogy töröljem minden rá irányuló hsz-el együtt, vagy maradjon?

Archant:
Köszi a reklámot de itt nem vesszük hasznát

Callaow:
Ennek nem itt a helye...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése