HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1667/2259) > >>

Archant:

--- Idézetet írta: galamb ---Ki volt az a %*^ˇ" aki kitalálta, hogy a totalcart este 11-kor adják, és ki volt az aki még mindig rá akarja erőltetni az emberekrea magyar Rém(sz@r) rendes családot?  
--- Idézet vége ---

Total Car talán mert nem volt olyan nagy a nézettsége napközben, ezért gondolom átrakták estére. Magyar rémrendes családot énsem bírom, helyette inkább berakhatták az eredetit, több haszna lett volna.

Galamb:
Röpke kérdésem a CSI szakikhoz! Azt olvastam, hogy a Miami a legnézettebb a világon, de az is a legjobb? (Amúgy kiváncsi vagyok, hogy az rtl megveszi a másik 2-t is?)
   Amúgy meg félig-meddig költői kérdésem lenne: Ki volt az a %*^ˇ" aki kitalálta, hogy a totalcart este 11-kor adják, és ki volt az aki még mindig rá akarja erőltetni az emberekrea magyar Rém(sz@r) rendes családot?  

Archant:
Hát, én még 5 éve pörgettem ki a szürke psx-en (persze mikor még nem ment tönkre a sok portól). És igaz joystick miatt jobb a játék, ugymond élvezetesebb. PC-re tegnap szedtem le, hát elég nehéz megszokni azt hogy a numon kell egyszerre hálót lőni,ütni rugni stb. Grafika miatt nem aggódnék, mind2 gépen ugyanaz, talán a Pc valamivel színesebb a videokártya miatt, de az elhanyagolható

beigli69:
Hát akinek van PS-e az szerencsés, nekem maradnak a "pótlékok"   Mondjuk kíváncsi lennék egy olyan véleményre aki játszorr vele emulátoros és echte változatban is.

kaine:
Én Psx-en nyomom és semmi bajom a grafikájával. A mozgás még jobb is, mint a Ps2-es mozis játékokban.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése