HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1668/2259) > >>

beigli69:
PS1-es póki, Érdemes PC-s emulátorral kipróbálni, és minden feltolni maxra az emulátorban, egész szép lessz a kép. (csak annyi a hátulütője hogy a képregények gyorsított módban eltünnek   , sw-s módban megvannak, csak úgy meg a játék randa)

yosha:
Juj, valahol a boritók között egy másik topicban elkaptam az Éjszaka 30 napja reprintjének boritóját, és az volt a fejlécben, hogy ebből biza hamarosan nagy mozifilm lesz, Rendező sam raimi.

Ebböl mi igaz, tudtok valamit?

Archant:
Én csak azon mosolyogtam el, hogy ugyebár ott rejtett helyeken ott vannak a képegények, hogy amiket ott összelehet gyüjteni(az én észrevételem szerint) már kint van magyarul szpÁDÁMen oldalán.  Nem biztos hogy az összes, de kint van. A játék grafikája meg szerintem elégtürhető, ahhoz képest hogy milyen régi játék, tudnék pár mostani játékot sorolni aminek ugyan ilyen a grafikája. Pc-n szebb mint Playstation-ön. Csak kár hogy a felbontást nem lehet változtatni rajta

kaine:

--- Idézetet írta: Archant ---Ma este sikerült leszednem az eredeti Playstationos Pokember 1-et gépre. Nosztalgia. Kb még 9 évesen játszottam vele PSX-en.
--- Idézet vége ---
Az a legjobb Pókemberes videójáték az összes közül. Olyan hangulata van, mint egyiknek se, ami utána jött, szebb grafika ide, vagy oda.  A mai napig szoktam vele játszani néha.

Daredevil:
NAGYON JÓ A SZELLEMLOVAS! Az elős motors ugrásnál az Ozzy Osbourne szám nagyon ott volt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése