HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1666/2259) > >>

Galamb:

--- Idézetet írta: kaine ---Én nem nézem egyiket se, csak nagyon ritkán leragadok valamelyiknél, abból a tengerészeti a legszimpibb. A karakterek benne nagyon jók, a főszereplőt meg mindig is bírtam régebben, mint színészt.
--- Idézet vége ---
Mondjuk én is a tengerészetit szeretem a legjobban ( igaz, ezenkivűl még csak a Miamit tudom nézni-->szobaantenna, úgyhogy a többit talgaby munkásságából ismerem) csak gondolom a vérbeli CSI rajongók ezt eléggé mostohagyerekként meg koppintott cuccként kezelik, azért nem említettem. De az NSIC-nél tényleg kicsit kidolgozattabnak tűnnek a karakterek. (A frenetikus poénokról nem is beszélve.)

Archant:
MS Paint

Paintet nem alábecsülni uraim.

kaine:
Én nem nézem egyiket se, csak nagyon ritkán leragadok valamelyiknél, abból a tengerészeti a legszimpibb. A karakterek benne nagyon jók, a főszereplőt meg mindig is bírtam régebben, mint színészt.

Galamb:

--- Idézetet írta: Archant ---Total Car talán mert nem volt olyan nagy a nézettsége napközben, ezért gondolom átrakták estére.
--- Idézet vége ---
De nem hiszem, hogy bármi olyan nagyon nagy nézettséget tud elérni szombat délben, de hát ők tudják...

--- Idézet ---Nekem speciel a Nagy Alma jött be (már, amennyit láttam...), az kicsit realistás/nagyvárosis, thrilleresebb.
--- Idézet vége ---
Hát igen, mint Pókemberen nevelkedett egyén, én is New York utcáin látnám szívesebben a Helyszínelőket, meg a 3 főnőköt játszó színész közül Gary Sinise munkásságát ismerem legjobban.

talgaby:

--- Idézet ---Röpke kérdésem a CSI szakikhoz! Azt olvastam, hogy a Miami a legnézettebb a világon, de az is a legjobb?
--- Idézet vége ---
Ízlés kérdése. Amerikában a jelek szerint a vegasit komálják, világszinten a Miamit. A floridaiban gyakoriak a szexuális jellegű bűncselekmények (ki hol kit mikor hányszor hogyan), ez dobhat rajta. Nekem speciel a Nagy Alma jött be (már, amennyit láttam...), az kicsit realistás/nagyvárosis, thrilleresebb.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése