Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1893420 alkalommal)

0 Felhasználó és 15 vendég van a témában

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Re:Filmek, zenék
« Válasz #3225 Dátum: 2007. Május 18., 11:15:46 »
Tényleg, a Shrek 3-at nálunk is az amerikai premierrel egyidőben mutatják be? Mert akkor annak is jönnie kell egy-két héten belül.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3224 Dátum: 2007. Május 18., 11:10:16 »
Ez nagyon jó filmnek igérkezik, Bay-ben eddig még nem csalódtam. Az biztos, hogy ezt moziba kell látni (csak az lesz a gáz, hogyha Magyarországon is pont egyidőbe mutatják be az új Die Hard-ot, költséges egy holnap lesz az!  )
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3223 Dátum: 2007. Május 18., 10:17:31 »
Végre beindult a kampánygépezet, már nagyon vártam, hogy mikor fognak kijönni valami új előzetessel.  Persze várható volt, hogy a Pókember 3 utántól kezdik el a kampányt.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
    • http://www.enactment.uw.hu
« Válasz #3222 Dátum: 2007. Május 18., 10:00:13 »
NO mindenki.

Nagyon ajánlom, hogy mihamarabb kacsintsatok fel a http://www.transformersmovie.com  oldalra, és nézlődjetek a képek, hátterek között.
Én lehidaltam csöppet.

És van egy nagyon szép trailer is, már alig bírok magammal!!!
http://movies.yahoo.com/feature/transformers.html

Itt vannak, mind a 3an, az Exclusive- et negyon ajánlom...!

On
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #3221 Dátum: 2007. Május 17., 15:04:19 »
Azért azt le kell szögezni, hogy a 4. film és úgy látom a további folytatások a sorozat világában játszódank.

A szunnyadó halhatatlanokkal meg az abaj, hogy mindig felbukkan egy kettő, ergo biztosítva van az "utánpórlás" tehát a Jutalom megmarad magának békében.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3220 Dátum: 2007. Május 17., 13:56:50 »
Idézetet írta: Punkológus
Itt mintha nem lenne említés szunnyadó halhatatlanokról, mindenesetre ez legalább nem nélkülözi a logikát (mármint a szunnyadó halhatatlanok gondolata), mégha nem is tetszik ez a dolog.
Hát igen, ezért írtam hogy a sorozatban találták ki, hiszen ha jól tudom a filmben még ugyanolyan lassan gyógyulnak a (kisebb) sérülésekből (Pl. Kurgan hege, Connor sebes arca, amkor élezi a kardját), mint az "első" haláluk előtt. viszont meg aszem a sorozatban utána már gyorsabban gyógyulnak.  A "szunnyadó halhatatlan" elnevezést meg én találtam ki, mert nem tudtam jobb szót kitatálni rá.
Idézet
Viszont azt látom, hogy az egyik kedvenc filmemet elcseszik 100 féle módon.
Csak az egyiket? Sajna bizony ez a gond rengeteg film folytatásával, vagy a  sorozatokkal: a Rémálom az Elm utcában, a Penge sorozat, meg volt egy űrge még a McGayver-ben is aki mindig meghalt, aztán visszatért.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Május 17., 14:02:03 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #3219 Dátum: 2007. Május 17., 13:11:46 »
Józsinak a panel 4. emeletén ott van a Mónika és a Balázs showk, azon nem kell gyötörnie megmaradt szürkeállományát, mert szerencsére nem történeteket írnak bele, aminek megértéséhez elég a 40-es IQ szint. A többieknek meg ott van a fogaskerekek forgatása és a magyarázatok keresése ill. a sokfelé ágazó történetek megértése. Vagy olvassanak Marvelt/DC-t és megtanulják, mi az a multiverzum.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #3218 Dátum: 2007. Május 17., 12:52:51 »
Idézet
De nekem egyébként úgy rémlik, hogy Kurgan megforgatta a gyomrában a kardot, majd otthagyta, hogy később, halhatatlan alakjában nyisszanthassa le a buksiját.
Nem úgy volt, hogy Conor átdöföt gyomorral fekszik, Kurgan felemeli a kardot (jön a szlogen arról, hogy egyetlen egy maradhat), majd Conor rokonai feldöntik Kurgan-t, ezért nem tudja lecsapni a fejét.
Idézet
Ezt szerintem már párszor elmagyaráztam. A Hegylakó-multiverzum elég sok részre oszlik, szinte mindegyik alapja az első rész, de nem 100%-osan. A sorozatnál annyiban változik a helyzet, hogy Kurgan halála volt a Gyülekezés kezdete, onnantól indult meg igazán a halhatatlanok egymás közötti leszámolása
Na ez már csodálatos a köbön. Mert rendben én ezt el tudom így fogadni, mert képregényeken élek, amiben ez egy mindennapi dolog. De közelitsd meg onnan,. hogy én vagyok Józsi a panel negyedik emeletéröl, aki bekapcsolja a TV-t és jól szeretne szórakozni. Viszont azt látom, hogy az egyik kedvenc filmemet elcseszik 100 féle módon. Én csak a jó filmeket szeretem és nem holmi multiverizé néven összetákolt hülyeségeket, amikkel erölködnek, erölködnek, de sehogy sem tudnak jobbat csinálni az első résznél.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3217 Dátum: 2007. Május 17., 12:39:20 »
Ezt szerintem már párszor elmagyaráztam. A Hegylakó-multiverzum elég sok részre oszlik, szinte mindegyik alapja az első rész, de nem 100%-osan. A sorozatnál annyiban változik a helyzet, hogy Kurgan halála volt a Gyülekezés kezdete, onnantól indult meg igazán a halhatatlanok egymás közötti leszámolása (és ezért ölt meg Duncan is olyan sokat).
Az egyébként jó kérdés, hogy mi van, ha egy szunnyadó feje repül. Vagy a gyilkosáé lesz az energiája, vagy a Forrásos magyarázat alapján soha nem is kapja meg, és visszaszáll az eredetéhez, hogy vagy más kapja meg, vagy egyenlő részben eloszoljon a többiek között. De nekem egyébként úgy rémlik, hogy Kurgan megforgatta a gyomrában a kardot, majd otthagyta, hogy később, halhatatlan alakjában nyisszanthassa le a buksiját.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #3216 Dátum: 2007. Május 17., 12:33:00 »
Jó a magyarázatot elfogadom, és logikusnak is érzem, egyedül az a lehetőség nem tetszik, hogy elvileg, akkor napjainkban is lehetnek szunnyadó halhatatlanok. És ha jól emlékszem, akkor a sorozatban volt is erre példa. Ez meg felrugja az első film első sorait.

Egyébként mivan akkor, ha egy szunnyadónak levágják a fejét. Mert Kurgán ezt akarta tenni Conor-ral az első részben. Az is ugyanúgy érvényes?

A másik dolog, mi a sorozatban nem tetszett, hogy kismillió halhatatlan rohangált közöttünk. Míg az első filmben ez úgy jön le, hogy van 4 darab napjainkban. Ehhez képest, Dancen minden részben legalább egyet lenyeset.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3215 Dátum: 2007. Május 17., 12:24:53 »
A véleménycsatába inkább nem megyek bele (ugyanis nekem a második rész Renegát változata a kedvencem és imádom az Endgame-et is), de a "szunnyadó" halhatatlanok magyarázata szimplán abból jött, hogy így lehetett megymagyarázni, hogy miért olyan változatos korúak a halhatatlanok, miért nem lett volna egyszerűbb, ha mindenki egyidős. Így annyi évesen ragadtak le, amennyinél először próbálták kinyírni őket.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #3214 Dátum: 2007. Május 17., 12:01:27 »
"Az idők homályából jöttünk, észrevétlenül jártunk-keltünk századokon át"
"Azért harcoltunk, hogy eljöjjön a találkozás ideje, hogy azok, kik megmaradtak közülünk megvívják végső küzdelmüket"

Itt mintha nem lenne említés szunnyadó halhatatlanokról, mindenesetre ez legalább nem nélkülözi a logikát (mármint a szunnyadó halhatatlanok gondolata), mégha nem is tetszik ez a dolog.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3213 Dátum: 2007. Május 17., 11:48:38 »
Idézet
Na erre nem emlékszem (szerintem nem láttam már a düh és a csalódás könnyeitől) és nem is értem igazán így hirtelen, hogy hogyan is lehetne halhatatlanná tenni akárkit is. Tényleg nem emlékszem, ezt valaki elmesélhetné.
Hát asszem ezt is a sorozatban találták ki: szóval, hogy egy úgy mondjam szunnyadó halhatalan  erőszakos halált hal (baleset, gyilkosság), akkor válik igazi halhatatlanná,  máskülönben ha természetes módom megy el (ami max. szerintem a végelgyengülés lehet), akkor tényleg meghal. Ezért beszéli rá Connor Duncant, hogy ölje meg a feleségét (mert a halhatatlanok a "szunnyadó" társukról is tudják, hogy mi a helyzet), aki "szunnyadó", hogy így örökre együtt maradhassanak. Nagyjából ez a lényeg, remélem érthetően fogalmaztam.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Május 17., 11:51:20 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #3212 Dátum: 2007. Május 17., 11:33:01 »
Idézet
Logikusan a versenynek eszerint nem is lehetett volna vége, mert hiába győzte le Connor Kurgant, "a föld alatt még van pár eltemetett halhatatlan, akit elég nehéz lenne kiásni, tehát szívtál, nincs jutalom. csak ha bányász leszel."
Igen, pontosan. És akkor még nincs is szó további hülseségekről, mint Duncan, meg a többi idióta , pl. a sarkára keresztet rajzolgató halhatatlant sem tudtam komolyan venni. Persze tudom, hogy kell a gonosznak valami különös ismertető jel -vágás az arcon, fél szem, kampókéz- de ez azért már röhejes.
Idézet
Ha lesz gyerekem, neki sem mutatok meg többet, ha érdekli, akkor majd megnézi magától
Ezt én is támogatom, mert alapjáraton nem lett volna baj a rókabör lehúzás, azt már megszoktuk. De az első film rovására hülseségeket csinálni, az már nagy gond: az első rész boldog győzteséből egy gyenge, tehetetlen, lecsapott fejű ürgét összehozni ráadásul minden elemi logikát felrugva. Ezt tartom én igazán nagy pofátlanságnak (juj de hiányoznak nekem a szmájlik).
Idézet
A 3.ban ezt e legszörnyűbb, legkegyetlenebb ellenség dolgot akarták elhitetni? SZtem csak egyszerűen veszélyes volt az ürge a trükkjei miatt, de nem volt akkora nagy küzdelem
Akkor meg pláne nincs sok értelme a filmnek, hisz igazából izgulni valót sem akarnak adni, ehh, hagyjuk.
Idézet
(főleg hogy ugye még ott is a Queen szolgáltatta a muzsikát?
Na erre már nem emlékszem...
Idézet
Mondjuk ilyen szövegek most annyira nem ugranak be tőle
Nekem most hírtelen az a rész ugrik be, mikor kiderül, hogy Methos a Négy Lovas egyike volt és, hogy mennyi embert megölt. Duncan meg kardcsörtetve lebunkózza és számon kéri rajta, hogy mit mert művelni 4000 éve.
Idézet
na igen Punkológus, mondasz valamit az ágyjelenettel kapcsolatban
    Látom, észrevételem osztatlan sikert aratott.
Idézet
viszont az tetszik benne a legjobban, amikor Duncan vívódik, hogy tegye-e hallhatatlanná a nőjét.
Na erre nem emlékszem (szerintem nem láttam már a düh és a csalódás könnyeitől) és nem is értem igazán így hirtelen, hogy hogyan is lehetne halhatatlanná tenni akárkit is. Tényleg nem emlékszem, ezt valaki elmesélhetné.
Idézet
Na és mi a helyzet a Hegylakó- a Holló című sorozattal?
Bele se mertem nézni
« Utoljára szerkesztve: 2007. Május 17., 12:22:09 írta talgaby »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3211 Dátum: 2007. Május 17., 11:00:45 »
Idézet
Maga film nem is lenne olyan gány, ha nem Hegylakó néven futna.
Hát igen ez igaz, (főleg hogy ugye még ott is a Queen szolgáltatta a muzsikát?  )
Idézet
legeslegidegesitőbb szereplő maga Duncan. Amikor ilyen dolgokkal jön, mint, hogy nem szabad ölni, meg ha megölsz valakit, akkor bűntetést érdemelsz. Ő meg naponta vagdalja a fejeket, mert azt és úgy szabad. Komolyan mondom, minden részben azt kivántam, hogy bárcsak lecsapnák a hülye fejét neki is.
Mondjuk ilyen szövegek most annyira nem ugranak be tőle, de asszem egyszer még egy halandót is simán kinyírt első pár rész egyikében. Amikor a csajával valami tárgyaláson volt, amit megszáltak a rosszfiúk. Amúgy én bírom Duncan-t, kicsit lazább mint Connor, de ugyanakkor hitelesebb harcosnak szwsz. A 4. részben az zavar, hogy Lambert-nek méltatalanul kicsi a szerepe, viszont az tetszik benne  a legjobban, amikor Duncan vívódik, hogy tegye-e hallhatatlanná a nőjét.  
 A 3.: na igen Punkológus, mondasz valamit az ágyjelenettel kapcsolatban.  de az a rész tényleg abszolút nem tudta hozni az 1. hangulatát. az a tipikus "na még egy bőrt"-film. Szerintem a 4. azért még jobban sikerült ennél.
 Na és mi a helyzet a Hegylakó- a Holló című sorozattal?    Lehet, hogy furcsa, hogy egy férfi írja ezt, de az akkora egy himsoviniszta sz@r volt, amit el sem lehet képzelni, hogy a nagy macho borostás exzsaru több hallhatatlant nyiírt ki a sorozatban, mint Amanda, ráadásul a csaj színte csak egy mellékszereplő báb volt, ááá . De pont, amikor kezdett volna talán egy kicsit jobb lenni, akkor fejezték be a sorozatot  : A pasasról is kiderült, hogy hallhatatlan
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
« Válasz #3210 Dátum: 2007. Május 17., 10:41:29 »
Az tényleg erős volt hogy Duncan megölte Connort, nevetséges. A 3. filmmel nem értek veled egyet, nekem tetszett (a qrás is persze) csak nem egy kétszernézhető alkotás, és tényleg elég erős hogy előkerül egy pár halhatatlan, és minden visszaáll a régi nagy versenybe. Logikusan a versenynek eszerint nem is lehetett volna vége, mert hiába győzte le Connor Kurgant, "a föld alatt még van pár eltemetett halhatatlan, akit elég nehéz lenne kiásni, tehát szívtál, nincs jutalom. csak ha bányász leszel."
A 3.ban ezt e legszörnyűbb, legkegyetlenebb ellenség dolgot akarták elhitetni? SZtem csak egyszerűen veszélyes volt az ürge a trükkjei miatt, de nem volt akkora nagy küzdelem. Csak egy átlagos főgonosz volt. Ha nem temetődik el, Kurgar seperc alatt lenyeste volna.
A sorozatban az a legerősebb, mikor a kölyök, a normál ember haverja is halhatatlan lesz. Az mér miylen szívás. Élsz több száz évig, harcolsz veszélyes ellenfelekkel, hogy végül egy takony kölyök győzzön le, aki ráadásul normál ember. Ha Duncan neadjisten meghalna  az 5. részben, vajon ő maradna a főszereplő?
Teljesen igazad van abban, hgoy az első film után kellett volna hagyni az egészet, lett volna egy fasza, kerek misztikus akciófilm. Ha lesz gyerekem, neki sem mutatok meg többet, ha érdekli, akkor majd megnézi magától. Nem lövöm le a csodálatát ugy, ahogy nekem lelőtték anno, hogy "de jó, ez qva jo volt és még van KETTŐ ilyen film? huuu" és akkor jött a nagy pofáraesés.
A Predator is milyen jo film, mégsem csináltak neki 3. részt már több mint 7 éve. (nem avp)
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #3209 Dátum: 2007. Május 17., 10:21:45 »
Én azt mondom, hogy nem a 2. rész volt a leggányabb, hanem az utána jövő összes többi. Mert nézzük csak meg, ott van az első rész, amit szerintem nem kell dicsérnem, tulajdonképpen nincs rá elég jelző, hogy felmagasztaljam. És az első rész, úgy ahogy van kerek történet, nem igényel folytatást. A végén két halhatatlan, a jó meg a gonosz, heroikus látványos küzdelem, majd megbékélés a világgal a halandóság elnyerésében. Nem kell tovább folytatni. Sajnos megtették. A második rész nagyon gány, ezt mindenki tudja, mégis megvédeném. Mert a másodikban legalább próbáltak valami épkézláb magyarázatot adni az egész dologra. Maga film nem is lenne olyan gány, ha nem Hegylakó néven futna. Egy jó kis negatív utópia, mely nem lesz az évszázad filmje, de többször is nézhető. Másrészt a készítők rájöttek arra, hogy az első részt a maga stílusába nem lehet folytatni, nem lehet megmagyarázni, hogy honnan jöttek elő a halhatatlanok. Át kellett alakítani az egészet és gondolom nem kis bátorság kellett ahhoz, hogy ennyire eltérjenek az eredetitől. Nem sikerült jól a film, de én értékelem a próbálkozást. Aztán jött a harmadik rész. Na az már meg micsoda? He? Már pubertás koromban is az ágyjelenet tetszett benne, más nem. A föld alatt rekedt mágus-szamurály esete... na persze. Már csak a télapót kell előhozni pallossal a kezében. Egy szemernyi magyarázat sincs arra, hogy az első részben akkor milyen jutalmat is nyert el McLoad. És az is szánalmas, hogy minden egyes filmben el akarják hitetni velem, hogy ez itt a legszőrnyűbb, legkegyetlenebb ellenség mindközül, akit alig lehet legyőzni. Pedig én pontosan tudom, hogy egyetlen egy ilyen volt és az Kurgan az első részben.
A sorozatból én egyedül Methos-t bírtam, mindenki más csak egy kis csicska. És a legeslegidegesitőbb szereplő maga Duncan. Amikor ilyen dolgokkal jön, mint, hogy nem szabad ölni, meg ha megölsz valakit, akkor bűntetést érdemelsz. Ő meg naponta vagdalja a fejeket, mert azt és úgy szabad. Komolyan mondom, minden részben azt kivántam, hogy bárcsak lecsapnák a hülye fejét neki is. Az meg, hogy a 4. részben ő öli meg Conor-t.... hát számomra elfogadhatatlan, izléstelen, undorító és különben is az első film teljes és totális meggyalázása. Ha valaki látja az ötödik részt és szól, hogy Duncan-t megölik benne, akkor hajlandó leszek megnézni, máskülönben esélytelen.

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
« Válasz #3208 Dátum: 2007. Május 17., 08:29:34 »
A Hl 2  (milyen érdekes rövidités, jo angolra is meg magyarra is HegyLakó, HighLander:))))) tényleg trágya volt, de volt néki egy rendezői változata, ami már elég szép, nézhető, sőt, élvezhető film lett. A 4 nekem annyira nem jött be, mint a kutya az esőről. A sorozatról meg ne is beszéljünk. Eleinte voltak érdekes dolgok benne, de aztán szinte minden rész ugyanarról szólt. A Dark Quickening cimű az jo volt (mikor az indián halhatatlan elvette mások gonoszságát és dühét, aztán ő lett gonosz, végül Duncan, és mindenkit lenyesett).
Az elsőnél jobbat nem lehet, az tényleg egy pörgő, eredeti film volt, és a legjobban mutatta be ezt a témát, Queen zenéjével meg főleg.
Még arra is mernék tippelni, hogy a Hl 5 DVD-n is majd olyan lesz, mint a Csillagkapu 2 meg társai, amelyek csak egy hosszu rész a sorozatbol, csak magyarországon az már kettő, mert több mint félóra.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #3207 Dátum: 2007. Május 16., 20:45:02 »
A Hl 2 tényleg a leggynegébb része a saga-nak.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3206 Dátum: 2007. Május 16., 17:06:57 »
Star wars animáció!  katt
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3205 Dátum: 2007. Május 16., 16:59:22 »
Idézet
De az 5-öt már én is túlzásnak tartom.
Te már láttad? vagy csak egyéb infók alapján mondod? Hát hogy így csak dvd-re jön ki, én sem fűzök hozzá nagy reményeken, de azért majd meglesem. a 2.-nal szarabb szwsz úgy sem lehet.  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #3204 Dátum: 2007. Május 16., 15:19:13 »
Nem'tom de nekem tetszet a Highlander 4. De az 5-öt már én is túlzásnak tartom.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #3203 Dátum: 2007. Május 16., 14:56:50 »
LEhet, hogy nem ártott volna...
Bár én el tudok képzelni egy Adrian Paul Chuck Norris (mint az egyetlen igazi halhatatlan) végső ütközetet!!! Csak az abaj, hogy előre lehetne tudni, ki fog nyerni... fordulatrúgással...

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #3202 Dátum: 2007. Május 16., 14:51:43 »
sikítok! Hegylakó 5, minek? Már a 4. részért is lenyestem volna a forgatókönyvíró fejét

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3201 Dátum: 2007. Május 16., 14:10:18 »
Nagy paraszt ez a Balázs, én utálom, a show-ba is vannak bunkó beszólásai, (legalább is ezt mondták)

TMNT: Hát nem tudom, kicsit hozzászoktam a rtl klub féle sorozat hangulatához, és az előzetes annyira nem jött be, de majd pc-n biztos megnézem. Kiváncsi leszek Badelt zenéjére, a Karib után   vhogy nem tudom a teknőcökhöz kötni, de az biztos hogy jó zeneszerző.
 a Hegylakó 5 -ről van valami hiretek, itthon is ki fog vajon jönni? előre is kösz.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #3200 Dátum: 2007. Május 16., 13:55:54 »
Háááááááát! ez nagyon ott van!
Megmutattam a főnöknek is... neki is nagyon tetszett!

Látta már valaki a TMNT-t? Veszettül jól sikerült. Igaz, hogy animációs, de szerintem végre a rajzfilm mellett megtalálták a 3d-s grafikában a teknőcökhöz illő köntöst.
Letöltöttem az előző három mozifilmet, háááát az valami iszonyat rossz. Nem is tudom, hogy tudták anno végignézni az emberek... Az új pedig messze túlszárnyalja az elvárásokat. Szerintem
A zene is tökéletesen lett összeválogatva a különböző együttesektől, de Klaus Badelt szerzeményei hihetetlen felvillanyozzák a hangulatot. A kameraállások főleg akciójelenetek közben direkt olyanok, mintha egy számítógépes játékot néznél

Nekem nagyon bejött

Szerintem érdemes megnézni

Csak a szinkrontól félek...........

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
« Válasz #3199 Dátum: 2007. Május 16., 13:35:04 »
A Nagymuterom nem 100as...
ezt legjobban az bizonyítja hog oda van Balázsér a Balázs Show-ból...

Nem akarok én semmitse reklámozni vagy lefikázni, de ezt a nagyinak is megkéne mutatnom:

Recept Klub:
Legyél Tahó, Így Leszel Sztár

Sebestyén Balázs a Tahó #01

Sebestyén Balázs a Tahó #02

Sebestyén Balázs a Tahó #03

Sebestyén Balázs a Tahó #04

Sebestyén Balázs a Tahó #05

Sebestyén Balázs a Tahó #06

Sebestyén Balázs a Tahó #07

Sebestyén Balázs a Tahó #08

Sebestyén Balázs a Tahó #09

Sebestyén Balázs a Tahó #10

Sebestyén Balázs a Tahó #11

Sebestyén Balázs a Tahó #12

Sebestyén Balázs a Tahó #13

Sebestyén Balázs a Tahó #14

És ha már RetekKlub

ValóVilágra emléxik vki?
Ott volt az helyes kedves aranyosnak tünő csja: Lilu:

Lilu az aranyos kedves helyes

Ennyit a magyar tv sztárfiguráiról manapság ...

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3198 Dátum: 2007. Május 16., 12:18:29 »
hatalmassss !!!! Nem lehet ezt letölteni vhogy ?? (jó megin és vagyohk a béna)

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
« Válasz #3197 Dátum: 2007. Május 16., 11:48:00 »
Nekem is mózes a kedvencem, vele végig gyilkoltam mindenkit.
Jézus Kereszttel csapkodása se pite

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #3196 Dátum: 2007. Május 15., 19:26:42 »
Ez nagyon kész.

A félelem nélküli ember.
[/color]