HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Sepi:
Támogatom az ötletet.
Daredevil:
Tegnap felkért egy sorozatos oldal, hogy fordítsan a Painkiller Jane feliratát. Ha majd kész lesz megadom a linket ok srácok?
yosha:
Érdekesen hangzik... Kiprobálom...
Amugy a Nokia elmehet a francba, ezek nem olcso gitárok amiket szétvágtak, és ha biza jobban ránézel, láthatod, hogy nem kamu, normális, "egész" gitrokrol van szo.
Szivem szakad meg, jaj...
Schmatzy:
Elnézést, hogy a filmes vonalat megszakítom, de mivel ez az egyetlen multimédia topik, ezért ide írok.
A Nokia csinál valami huncut kampányt, ezekkel a félbevágott gitárokkal. Biztos láttátok már őket Budapesten. Eddig csak úgy bámultam, mint sok más reklámra is, amit nem értettem, de a minap olvastam, hogy ezek bizony Bluetooth-cuccokkal felszerelt plakátok, és egy Bluetooth-os kütyüvel mindenféle mp3-akat lehet belőlük tölteni. Én még nem próbálkoztam velük, de biztos megpróbálok néhányat, aztán ha tényleg működik, akkor megnézem az összeset.
Eddig ezeket bírtam kihámozni az Internet feneketlen bugyraiból:
01. Bosnyák tér, a 73-173gy buszok megállója (Újpalota irányába, a templom mellett)
02. Nyugati tér, 4-6 villamosok megállója (az Oktogon irányába)
03. Baross utca (4-6-os villamos megálló)
04. Lurdy ház (1-es villamos megálló)
05. Rákóczi tér (4-6-os villamos megálló)
06. Blaha Lujza tér (4-6-os villamos megálló)
07. Kosztolányi Dezső tér
08. Béke tér (13-as busz megálló)
09. Petőfi híd, Budai hídfő (4-6-os villamos megálló)
10. Örs, Árkád (3-as villamos megálló)
11. Mester utca (4-6-os villamos megálló)
12. Fehérvári út (4-6-os villamos megálló)
13. Haller utca (2-es villamos megálló)
14. Gellért tér
15. Oktogon (4-6-os villamos megálló)
Összesen 25 van. Tudtok még ezeken kívül?
yosha:
Sajnos ez a Shrek 3 jol fut, mert rengeteg kisgyerek lett alaposan becélozva ezzel a "mesével". Amig ők vannak, addig még sztem várható a folytatás, de a 2 már olyan gyenge kis könnyű izé volt, hogy lerepült a vászonról. A legjobb példáűja a többszörös ötletttelen bőrlehúzásnak.
lassan Transformers!!! Já, van egy jo sztori! Haverral lehuztunk egy torrent oldalrol egy transformer nevü filmet, hogy hűű, nézzünk má bele meg minden, erre elkezdődik ugy, hogy teljesen lepusztul a föld, és ilyen nagyon gagyi szgépes grafóju éjjelilámpa fejü robot ugrik a képbe. Erre jön a cim: TransMorpher. Jááá! És szinészek átszottak a filmben komoly szerepet, de ocska trágya volt, és vagy 10000en seedelték, meg szedték mint állat. Ha beleakadtok, csak elvárások nélkül nézzetek bele. bele, mert végig nem lehet.
NO meg még valami, amire biztos sokan vártak:
30 Days of Night(!!!)
http://www.youtube.com/watch?v=h-Lw1cPHPC4
No és a végére: aki szereti a dallamos metalt, bár az is aki nem, egy nagyon jopofa klipp. Én ismerem a zenekart, de aki nem, az is jol fog szorakozni rajta. Talán csak címében illik a képregényekhez...
Edguy - Superheroes
http://youtube.com/watch?v=fQTisB1mhc8&...ted&search=
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése