HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1600/2259) > >>

Spuri:
Pók 3 ritka rossz lett... Tudom, ezzel sokan vitatkoznának. Talán úgy a helyesebb, hogy én unatkoztam alatta....

Shrek 3-at nem láttam, de meg fogom nézni. Azért kíváncsi vagyok tényleg elszúrták-e annyira, amennyire mondják.

Karib 3... Én szinkronosan néztem meg (öreg hiba) és nem tetszett... Valahogy a szinkronok ma már nem olyan színvonalasak... Kivéve egy-két filmet, amit jobb nézni szinkronosan... De így nagyon nem jött be a karib 3.  Hiányzott Barbosa kapitány cinizmusa, ami azért az eredetiben biztosan ott volt, mert tökéletesen hozta az első rész karakterét Rush-mester... De meg kell mondanom, hogy amit az első részben viccesnek találtam Depp-ben, az most már átment erőltetettbe... a második részben is, de itt már nagyon nagyon... De Knightly-kisasszony még mindig gyönyörű... csak a karaktere egy nulla... És akitől többet vártam volna, az Chow Yan Fat... Lehet, hogy ő is a szinkron miatt volt béna?
Meg kell néznem eredetiben a filmet. Akkor lehetne érdemben szólni róla...

Spidáj:
tapasztalataim szeirnt a Karib 3 kur*ajó lett
eddig 4szer néztem +

Die Hard 4et várom már nagyon !!!!!!

DÁJ HÁÁÁÁRD  

Sepi:
Akkor ez az év nem a trilógiák éve. Elég nagyot csalódtak a Pókember 3-ban, akkor ezek szerint a Shrek 3 sem fog jól futni. Vajon mi lesz a Karib-tenger Kalózaival??

Galamb:
Hát igen, amerikában a bevételei is a felére zuhantak. Asszem akkor nem nézem meg moziban.

Spidáj:
egyszerüen nézhetetlen

[span style=\'color:#000000;background:#000000\']semmi új poén szinte
a régieknek csak az árnyéka
az előzetest érdemesebb leszedni mer a poénok 90%a benne vna ...
szomorú és szánalmas [/span]

francér kell a törésig cipelni azt a szart a kútra ...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése