HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1598/2259) > >>

yosha:
Haláli hullák hajnala eredeti angollal frenetikus, szinte lefordithatatlan poénok vannak benne, már az angol humor és a nyelvi húzások kedvelőinek. Ugyanaz mint a friss Hot Fuzz-ban, bár a szereplők, a rendezés, minden ugyanaz. Mindkettőt nagyon ajánlom!!! Anno mikor elindult itt a képregény, akkor is ajánlottam, hgoy a Hhh-t filmen érdemes! Ugye? Ugye?

Daredevil:
Tegnap megnéztem az F4 2-őt.

Inenntől csak saját felősségre olvassátok
[span style=\'color:#000000;background:#000000\']Az Uatzót simán játszhatta volna KEanu Reeves, mert minimális mimikát vetett be a figura.
 Fátum megint a hatalommániás főgonosz volt. Johnny első az Utazóval való találkoza után beállt változások nagyon sok gegre adtak lehetőseget. A kedvencem az volt, amikor SUe és Jhonny erőt cserélt és Jhonny le akarta húzni a lángoló Sue-t a levegőből. ("Lánb be!" és aztná láthatalanná vált.) Sue és REdd esküvőjébe miindig belecsúszott valami, hol az Utazó tűnt fel, hol Velencét kell megmeteni az Adriai tengertől. Galactus jóformán nem szerepelt, csak valami sötét köd, vagy aszteroida volt.

Ősszeségében jól kivetelezett film, elfogadható történettel és remek látvánnyal.[/span]

Gabe:

--- Idézetet írta: Schmatzy ---Elnézést, hogy a filmes vonalat megszakítom, de mivel ez az egyetlen multimédia topik, ezért ide írok.

A Nokia csinál valami huncut kampányt...
--- Idézet vége ---

Csak az a gond, hogy mindegyikből csak egy fajta mp3-at tudsz lehúzni, tehát ha kell az összes zene, akkor végig kell zarándokolni az egész várost. Nameg a másik baj a kínálat: van benne megasztáros is... Igaz, ajándék lónak ne nézd a kékfogát. katt

Daredevil:
Be kell szereznem azt a filmet is.

Galamb:
Most néztem meg végre a Haláli hullák Hajnalát! ÁÁÁ nagyon állat!    Don't stop me now-s részen szétröhögtem az agyam!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése