Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1891242 alkalommal)

0 Felhasználó és 16 vendég van a témában

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Re:Filmek, zenék
« Válasz #3375 Dátum: 2007. Július 25., 22:31:10 »
Gratula. És mi jót fogsz ott tanulni?
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #3374 Dátum: 2007. Július 25., 22:16:46 »
Na emberek lehet gratulálni, mert felvettek Informatikus Könyvtáros szakra, a debreceni Köülcsey fősuliba.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
    • http://www.enactment.uw.hu
« Válasz #3373 Dátum: 2007. Július 25., 19:22:26 »
ÁÁÁÁÁHHH! Hogy mekkiora az isten állatkertje!!!
Volt szerencsém pár perce befejezni a Superman 2- Richard Donner Cut-ot.
Hihetetlen!!! Az ember rengeteget várna el tőle, egy ideig meg is van, de a vége az fertelem.
Már az első részben iszonyatos megoldás volt a föld visszapörgetése, ezzel visszaforditva minden megtörtént eseményt. Erre megint előkapják. Mintha muszály lett volna más befejezést adni neki, mint az originalnak. Hihetetlen, hogy pont ezt a szörnyü poént lőtték le ujra, ami teljesen elrontotta az első részt.
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #3372 Dátum: 2007. Július 23., 13:18:29 »
Idézetet írta: Schmatzy
Apám, mivel foglalkozol, nitro, hogy Posert használsz? Vagy ez csak hobbi?
Csak hobbi. Itt, a képek, _sajat galériában találhatsz pár mintát.

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #3371 Dátum: 2007. Július 22., 22:20:27 »
Idézetet írta: Daredevil
Öreg, hogy milyen durva volt a Transformers. Még apám is az állát fogta.

Egyébként a Charax kis szabira készül egész augusztusban, úgyhogy aki még nem tudná, elmondom, hogy egy újabb rendezvény veszi kezdetét az oldalon. Ám a 3 napos Szüli-napi Fesztivállal ellentétben ezúttal a Szezonzáró Búcsú-Party 5 (!) napig fog tartani!    És holnaptól kezdődik!  
Aki rajzfilm és képregényrajongó, mindenképp jöjjön!
Hatalmas banzájt csapunk a nyár közepén  

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #3370 Dátum: 2007. Július 22., 13:54:54 »
Öreg, hogy milyen durva volt a Transformers. Még apám is az állát fogta.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
« Válasz #3369 Dátum: 2007. Július 22., 04:31:12 »
Bár a topic széleskörű de most olyan témában írok ami nem tartozik közé

Könyv:

Pár napja fejeztem be egy számomra új író egyik könyvét

Robert Ludlum: A Holcroft Szövetség

Mindenkinek csak ajánlani tudom, azt hiszem film is készült a könyvből, de kétlem hogy lenne olyan jó mint a könyv ... bár kitudja...
Na mindegy lényeg a lényeg:
A könyv szerintem zseniálisan jó lett.

10/9,5

Robert Ludlum: A Fantom (A Bourne-Rejtély)

Ebben még csak 135 oldalnál tartok kb, viszont ez is nagyon izgalmas, bár látszik hogy ugyanaz a fazon írta, az írási stílusa nagyon hasonlít, a kifejezések, egyes akciójelenetek, egyes trükkök, egy az egyben egyeznek.

És ha már Bourne:

Ma este néztem meg a Bourne Csapda címü filmet, ami azt hiszem a Bourne Rejtély folytatása, nekem nagyon bejött a film, főleg az tetszett hogy az egész film alatt összesen kettő embert ölt meg. Régen csak az előzetesét láttam a Borune filmeknek, és azt hittem hogy első perctől az utolsóig csak öl ...
De ebben a filmben nem ezen volt a hangsúly és ez tetszett!

10/8

És ha már film:D

Disturbia

Nemrég voltam VTomival moziban mikor pesten volt és megnéztük a Transformers-t és elötte volt ennek a filmnek az előzetese, és az előzetes elött kb 2 perccel mesélt róla VTomi szóval tökjól jött ki szerintem:D
A sztori röviden: A kissrác főszereplő leüti a spanyol tanárát ezért bokariasztót kap a zsaruktól és 3 hónapig nem hagyhatja el a ház környékét, unalmában végül elkezdi lesni a szomszédokat aminek van jó oldala (jóbőr csaj aki film végére a bnője) és van rossz oldala (gonosz gyilkosarc aki a film végére tökre + akarja ölni)
Iszonyú izgalmas szerintem
én pár jelenetnél paráztam is egyedül ülve itthon

10/9

Remélem vmelyik hatással volt vkire

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #3368 Dátum: 2007. Július 19., 12:56:55 »
Apám, mivel foglalkozol, nitro, hogy Posert használsz? Vagy ez csak hobbi?

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
« Válasz #3367 Dátum: 2007. Július 18., 20:04:05 »
Azt azért hozzátenném, hogy mivel a kép kitömörítve 263 megát eszik a memóriából, ezért 512 megánál kevesebb rammal szerelt gépeken nem érdemes megnyitni, hacsak nem akarjátok, hogy a Windows maga alá rondítson.
Köszi szépen. No lássuk:
Poser fut, PSP fut, photoline fut, 1 GB foglalt memóriánál járok, de azért is megnyitom.
...
Kibírta, de azért renderelni nem mertem elkezdeni.  
Szép kis kép, köszi megint.  

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3366 Dátum: 2007. Július 18., 19:36:56 »
Idézetet írta: Spuri
Már az előzetesétől is szívrohamot kaptam... onnan lehet tudni, hogy egy szar vígjátékkal van dolgunk, hogy minden poént elsütnek már az előzetesében. Ha pedig már ezek a poénok sem jók, akkor mi lehet a filmben???
Én is pont így voltam vele. A pasast üldözik az állatok, jaj de vicces, ha-ha-ha. A szakáll kinövést is már elsütötték kb. 10 éve a Télapuban. Na meg hol van ez a film alapszituációja az első részhez képest, ahhol helyetesíteni kellet Istent. Most meg eleve már egy azért igencsak drámai bibliai történetet akarnak poénosan újrahasznosítani? Na menjenek már...
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #3365 Dátum: 2007. Július 18., 19:21:58 »
Az a baj, hogy a mindenható 2 akár még jó is lehetne... Aki látta a 40 éves szűz című filmet, az tudja, hogy a színész zseniális, és biztos, hogy Morgan Freeman sem szúrt el semmit. Akkor viszont vagy a rendező, vagy a forgatókönyvíró cseszhette el a dolgot... Már az előzetesétől is szívrohamot kaptam... onnan lehet tudni, hogy egy szar vígjátékkal van dolgunk, hogy minden poént elsütnek már az előzetesében. Ha pedig már ezek a poénok sem jók, akkor mi lehet a filmben???

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3364 Dátum: 2007. Július 18., 15:21:19 »
Na ez érdekes lesz: Ace Ventura 3 infók Úgy látszik a filmes legények kedvet kaptak ahhoz, hogy egy sor Jim Carry filmnek csinálják meg az el****ott folytatását a színész nélkül: a Maszk fia, aztán az a Noé-s szar, most meg ez. Ennyi fölös lóvéjuk van?!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Schmatzy

• HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #3363 Dátum: 2007. Július 18., 10:54:45 »
Azt azért hozzátenném, hogy mivel a kép kitömörítve 263 megát eszik a memóriából, ezért 512 megánál kevesebb rammal szerelt gépeken nem érdemes megnyitni, hacsak nem akarjátok, hogy a Windows maga alá rondítson.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #3362 Dátum: 2007. Július 18., 00:00:00 »
Eszméletlen egy kép!  
Hálás köszönet.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Dórika

• Asterix
  • **
« Válasz #3361 Dátum: 2007. Július 17., 20:25:48 »
Egyébként ha valakit érdekel, van egy 88 Mpx-es, 8 megás jpg légifotóm a Ground Zero-ról, ha a HZs ad neki tárhelyet, szívesen közreadom. Repülőgépről készítették, nem az űrből, ezért írom külön postba.

ITT megtekinthető.

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
« Válasz #3360 Dátum: 2007. Július 17., 19:40:58 »
Egyébként ha valakit érdekel, van egy 88 Mpx-es, 8 megás jpg légifotóm a Ground Zero-ról, ha a HZs ad neki tárhelyet, szívesen közreadom. Repülőgépről készítették, nem az űrből, ezért írom külön postba.
Hello, engem is érdekel. Ha elküldöd gmailen, vagy yousendit.com-on vagy akármin keresztül, felrakom egy ftp-re, és belinkelem ide. 8 MB az nem olyan sok.  
Egyébként a műholdképre visszatérve: ez a polgári felhasználás felbontása, de vajon mit tudhat a katonai?  

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3359 Dátum: 2007. Július 15., 21:16:30 »
Ghost in the Shell fanoknak egy kötelező torrent (regmentesen): katt

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
« Válasz #3358 Dátum: 2007. Július 15., 20:26:40 »
Tudom hogy rajtam kívül senkit se izgat annyira, és hogy nem is volt még ilyesmire példa (mástól:D), de felrakták a netre az új Sum 41 albumot és én most leírást csinálok minden számról, mert ez Zene Topic is, és én ezt akarom most:D

Elöljáróban: 2005 májusában Dave Baksh kiszállt a Sum 41-ból, mert nem tudott eléggé kibontakozni a Sum határai között a metálos-beütéseivel ezért inkább Metál Bandát csinált (Brown Brigade).
A Sum tagjai itt válság helyzetbe kerültek, mert 15 éves koruk óta ök 4en írják a dalokat, 4en találnak ki mindent, és ök  4en egy család. Viszont 3 emberböl is nehéz tökéletes zenét csinálni (ahogy azt 4 albumnál tették!) ezért felfogadtak 1 vendéggitárost, aki koncerten ott van, de se az interjúknál, se a fotózáson, se az albumon , se a ruhákon, se a poszereken stb. nem szerepel. (Tom)
De lényeg a lényeg, az album elkészült, és bár teljesen más dolgokat kellett alkalmazniuk és teljesen más megvilágításba helyezték az egész tervet, végül sikerült az eddigi legjobb albumukat összehozniuk!

Az album címe: Underclass Hero

01: Underclass Hero: A legelsö szám, és egyben az elsö klip is.  Sok benne a Fat Lip (All Killer No Filler album) beütés, de nagyon el van benne találva a dupla vokál amiket Deryck (frontember) nyom. A szóló is nagyon jól sikerült szerintem, semmi metálos gitártépés, de mégis dallamos pörgös szólócska. 10/8

02: Walking Disaster: Ezt a számot Deryck a családi helyzetéröl írta. Van benne egy kis blink 182-s beütés, de teljesen jól áll a számban, ez az albumon a 2. leghosszabb szám (összeadva az összes közül is a 2. leghosszabb). Nagyon jól van ötvözve benne a lassú és pörgös részek keveredése.
10/7

03: Speak of Devil: Egyik kedvenc az új albumról, sok benne ugyan a speciális effekt, és a zenei háttér nélküli ének-duó de közben érzödik az éneken is hogy pár másodperc és jön a pörgés, és 1 perc után eljutunk a refrénhez és arra gondolunk: megérte várni és nem is volt rossz!! És a refrént hallgatva rájövünk hogy ezér már megérte füllel születni erre a világra!!
10/10

04: Dear Father: Deryck ezt kifejezetten az apjának írta aki kiskorukban elhagyta öket. Tökéletes keverése a dühnek, a bánatnak, és a bizonyítási kényszernek hogy vittük valamire majdnem 4 percben. Akusztikus alapokon néha becsúszik egy-két torzított pörgés.
10/7

05: Count Your Blessings: Az albumon lévö 3 kedvenc egyik tagja. Linkin Parkos kezdet után tökéletes Sum 41 stílusu pörgös-ordítós-dallamos refrént (egy olyan effektel spékelve hogy olyna mitnha furnának a szomszédbna:D)  kapunk és a szám közepén lévö ,,híd" annyira tökéletes lett hogy ez az elsö és egyben utolsó elötti szám az albumon ami megkapja a :
10/10(-et)

06: Ma Poubelle: Ez egy olyan szám amit Deryck franciául énekel, nagyon jó feelingje van, szinte látom magam elött ahogy egy 70es évekbeli jazz-bár kis kerek színpadján állnak 3an, Deryck zongorázik, Stevo dobol és Cone egy nagybögöt penget ujjal. Az egész szám zongorán alapszik. Sajnos a szám csak 55 másodperces különben biztos hogy ez lenne a 4. kedvenc. Így sajnos csak:
10/7

07: March of the Dogs: Ez az elsö szám amit kiraktak a netre, és egyben a leginkább politikai jelegübb szám az albumon. Alapból a kezdö versszak: Ladies and Gentlemans, the President of The United States of America: Is Dead.  Ahoz képest hogy csak egy pörgös ,,düh-kikiabálós" számnak indult 3 és fél perces lett, de teljesen jól kihoztak belöle mindent, nincsen rész amikor arra gondolnák: uncsi jöjjön mrá a következö szám. Jó kis pörgös refrén, az egyetlen dolog ami nem jön át: a szóló.
10/7

08: The Jester: A 3. kedvenc szám!! Speciális effektusokkal és akusztikus gitárral induló szám, majd beszáll az ének háttérben nagyon halk kiáltásokkal. Aztán felpörög a dob és beindul a pörgés, többszemélyes vokál az ének mögött, kemény riff-elések majd hirtelen csönd és áttérünk egy pattogós ritmusu dob-akusztikus háttér zenén alapuló énekre amihez társul a finoman bugó háttér dudolgatás.
A szám csúcspontja számomra ahogy a pörgésböl áttérnek orditva: LÁLÁ LÁLÁLÁ LÁLÁLÁÁÁÁ-zásra, és abból hirtelen átcsap a gitárra és ugyanazt a dallamot nyomja mitn a lálálálá-zás. Zseniálisan jó lett!!
10/10

09: With Me: Ez egy akusztikusan kezdödö szám. Amúgy meg a Sum 41 legesleghosszabb dala (04:51). Még a határomon belül van (vallom hogy egy igazán jó szám 2 perc fölött és 5 perc alatt van hosszúságbna). Gitár mellé vegyül még a számban, csengök, zongora, fúvósok, és a refrénnél rendes torzított gitárok riffelése.
10/7

10: Pull The Curtain: Igencsak érdekesen kezdödik ez a szám, de nagyon dallamos az után következö bevezetö rész és nagyon fekszik rá az ének dallama. A számban nagyon jó rész mikor egyszerre 3 ének szól mind 3 mást énekel és msá dallambna más gyorsasággal, (mint anno a No Brains címü számban) bár ott lassú volt, itt gyorsan nyomják és zseniláisan jó lett. Koncerten egy életre szóló élmény lesz élöben átélni ezt. A végén kapunk kb 20 mp recsegést és mint mikor rátalálunk a hön keresett rádióállomásra: bejön Deryck ahogy énekel egy zongora kiséretében. Nagyon jó lezárása egy pörgös számnak szerintem.
10/8

11: King of Contradiction: Kemény dobpergés majd hirtelen egy értelmetlen ordítás csak úgy ösztönböl. És aztán hihetetlen sebességü felpörgés folyamatosan a refrénig.01:11ig aztán hirtelen csak a gitár szól de pár mp után rákezd a többi hangszer és egy amolyan pörgösmetál beütést kölcsönöz a számnak mintha vágtatnának vagy nem is tudom. Nagyon hihetetlenül jól sikerült. EZt a számot már nyomják koncerten is.
10/8

12: Best of Me: (Személyes rész: ma ezen aludtam el délutáni szunyókálás címen:D) Nagyon lassú szám. Végig még a refén is lassú, talán csak a szóló az ahol felpörögnek kicsit a dolgok, de még ott is lassú-szerelmes számhoz méltóan! Szerintem Zseniálisan jó lett, zongorára és akusztikusra van ez is alapozva.
10/8

13: Confusion and Fustration in Modern Times: Ez is a Sum 41 ,,leghosszabb címü dalai" közé tartozik. (pl.: Grab the Devil by the horns and fuck em' up the ass). Rövid dallamos egyszemélyes gitárpengetgetés után hirtelen dobra alapozott pörgés beindul és felpörögnek az események. Ének alatt háttérben minden sor végén az utolsó szót háttérben beüvölti valaki. A refrén nagyon pörgös és utána még van kb 10 másodperc kis zúzás üveghangokkal és pergödobbal majd a következö refrén.
10/8

14: So Long Goodbye: Az egyetlen szám amit Deryck egyedül ad elö egy akusztikus gitárral. A számról nincs mit mondanom, Dave távozásáról írta. Ez egy szomorú dal amit egy ,,elvesztett családtag" távozásáról írt egy ember. Ennyi
10/8

15: Look at Me: Ezzel gondban vagyok, vagy rosszul töltöttem le vagy így tervezték (kétlem:D), 2 percnyi totális néma csönd után belép egy romantikus fillmbe illö szám indul be, lágy ének és lágy akusztikusgitár pengetés, és háttérben csettintés szerü kis ütem-tartás.  A szám végül 2 perces és végig csak ez a lassú monotom szerelmes-dal szól végülis. Elalvásra és elsö csókra új csajjal szerintem tökéletes háttérzene:D
10/6

150/119

Ez elég hosszú lett és semmi gond ha sokan csak átfutnak rajta és nem olvassák el, de szerintem aki veszi a fáradságot és talál benne olyat ami neki érdekes, majd valahogy letölti (vagy áldanám az eget ha: megveszi:D) és meghallgatja szerintem mindenki találna olyan számot ami neki inyére van.
Szerintem:D

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #3357 Dátum: 2007. Július 14., 16:58:14 »
Engem is érdekelne és köszi az infókat.  

Csak azért kérdeztem, mert én figyeltem egy pár napig a rendszert és míg pl. Angliánál naponta frissult a kép, nálunk napokig semmi sem történt.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3356 Dátum: 2007. Július 14., 15:17:13 »
Engem érdekelne, biztosan jó kis látvány lehet.

Nem elérhető Schmatzy

• HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #3355 Dátum: 2007. Július 14., 14:59:36 »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3354 Dátum: 2007. Július 14., 14:58:25 »
Hát ezt nagyon jól megfogalmaztad.  
Egyébként én ahogy néztem magyarországról elég rossz felbontásban lehet képeket találni, főleg olyan helyekről ami már nem pest megye.

Nem elérhető Schmatzy

• HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #3353 Dátum: 2007. Július 14., 14:49:51 »
Tényleg kíváncsi vagy rá? Mert pont ebben a félévben volt ilyen témájú tárgyam az egyetemen, így tudok szolgálni elég száraz technikai leírással.

Szóval a Google által használt felvételeket a QuickBird műhold készíti, ami - mint a képeken is látható - igen szép felbontásokkal dolgozik: 61 cm pánkromatikus és 2.44 m multispektrális felvételek esetén (pánkromatikus: minden hullámhosszra reagáló ff felvétel, párja az ortokromatikus, ami néhány hullámhosszra nem reagál, valamint multispektrális: színes felvétel, ami a látható fényen túli hullámhosszokat, tipikusan az infravöröset,  is érzékeli). Ezek a felbontások azt jelentik, hogy a szükséges transzformációk elvégzése után keletkező digitális képen egy pixel a valóságban 61 cm-t, illetve 2.5 m-t jelent (ezek a felbontások természetesen nadír irányban, azaz függőlegesen lefelé - adott pontból a Föld középpontja felé - nézve értendők).A lefedettség 16.5 * 16.5 km, azaz egy teljes pánkromatikus felvétel 27050 * 27050 px (731.7 Mpx és tömörítetlen szürkeárnyalatos - 8 bites - képként elmentve 698 MB), egy multispektrális pedig 6763 * 6763 px (45.7 Mpx, tömörítetlen 32 bites képként elmentve 131 MB). A keringési idő másfél óra (ennyi idő alatt kerüli meg egyszer a Földet), a visszatérési ideje pedig 1-5 nap között változik (azaz ugyanarról a pontról igény szerint 1-5 naponként készíthet felvételt). A pályája pedig 450 km magasan van.

Nem vagyok térinformatikus, a tárgyat is szabadon választhatóként hallgattam, úgyhogy ha hülyeséget mondtam, vagy valaki pontosabban tudja, javítson ki.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #3352 Dátum: 2007. Július 13., 18:44:00 »
Érdekes képek az biztos...de az a vadászbombázós szerintem fake. Legalábbis nagyon műnek tűnik a gép rajta.
Amúgy a műholdak pl. Magyarországról milyen gyakran csinálnka felvételeket?

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
« Válasz #3351 Dátum: 2007. Július 13., 12:49:27 »
Na ezt nézegessétek meg:
A Föld 15 leglátványosabb képe a Google Earth-ön

Természetesen a kínai atomtengeralattjáróról se feledkezzünk meg!
Köszi, nagyon tetszettek.  

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #3350 Dátum: 2007. Július 13., 12:20:25 »
Az Indy-s poén tényleg nehéz überelni.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #3349 Dátum: 2007. Július 12., 22:41:28 »
Ezeket még nem linkeltem be? Ez esetben köszönöm.  Az első rész a kedvencem, a többi már gyakran erőltetett egy picit, de azokban is vannak marha jó jelenetek. Bár MK-ökörködésből akkor is ez az élőszereplős videó a kedvencem.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #3348 Dátum: 2007. Július 12., 22:17:26 »

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Schmatzy

• HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #3347 Dátum: 2007. Július 12., 15:46:36 »
Na ezt nézegessétek meg:
A Föld 15 leglátványosabb képe a Google Earth-ön

Természetesen a kínai atomtengeralattjáróról se feledkezzünk meg!

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #3346 Dátum: 2007. Július 09., 16:20:04 »
Szerintem a mosódás miatt lassítottak le néhány részt...őszintén szólva, ilyen bonyolult szerkezeti felépítsű robotoknál, ahol még az alkatrészek is egy színűek, ilyen sebességnél...amúgyis nehéz lenne kivenni a részeket.