HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
turkia:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Szeptember 03., 19:04:35 ---Esküszöm most már valamikor újra megnézem a "Megváltás"t, mert a felsoroltak fele nem is rémlik, ráadásul már arra sem emlékszem, mikor láttam utoljára. :badteeth:
--- Idézet vége ---
Talán én meg valamelyik amerika kapitányos filmmel voltam így pár éve. Elkezdtem nézni, semmi nem rémlett (pedig nyilván vagy max egy-két évvel az ismételt megnézés előtt láttam), aztán felhúztam magam a sztorin, meg egy csávón, akit a filmben Zémó Bárónak (az originál Báró nagy rajongója vagyok ugyanis) hívnak és elkapcsoltam. Itt jöttem rá, hogy én ezt "egyszer már nem néztem végig". ;D
HeirToGrievous:
Esküszöm most már valamikor újra megnézem a "Megváltás"t, mert a felsoroltak fele nem is rémlik, ráadásul már arra sem emlékszem, mikor láttam utoljára. :badteeth:
Aldarion:
--- Idézetet írta: Intruder - 2019. Szeptember 03., 13:25:23 ---
--- Idézetet írta: turkia - 2019. Szeptember 03., 12:33:02 ---De eleve hülyeség a kiborg srác, Intruder joggal akadt fenn rajta. Adott egy pasi, aki felajánlja a testét a halála utánra. Kivégzik.
Aztán 20-30 év múlva felébred, mintha mi sem történt volna. Minden emléke megvan.
--- Idézet vége ---
--- Idézet vége ---
Egy szó: Kriogenika. Gyakorlatilag pontosan ezt akarják elérni a kutatók. Azt, hogy miután az alany feldobta a talpát, a holttestet jegelik, majd ha valaha egyszer meglesz rá a gyógymód, akkor kijavítják és újra élesztik, és minden emlékével élhesse tovább az életét, mintha mi sem történt volna. Ez tehát nem a film saját faszsága, hanem az emberiségé. Az, hogy itt egy ilyen alanyba beépítették a fémvázat és a processzorokat, de mindettől függetlenül embernek hiszi magát, még egy egész érdekes ötlet. Végtére is a cél a beszivárgás lett volna. Szerintem a baj épp az, hogy ez az élőszövet borította T-800-ashoz képest túl fejlett technológiának hat...
turkia:
:D
Össze is foglaltuk a filmet.
Intruder:
--- Idézetet írta: turkia - 2019. Szeptember 03., 12:33:02 ---De eleve hülyeség a kiborg srác, Intruder joggal akadt fenn rajta. Adott egy pasi, aki felajánlja a testét a halála utánra. Kivégzik.
Aztán 20-30 év múlva felébred, mintha mi sem történt volna. Minden emléke megvan.
--- Idézet vége ---
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése