HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (154/2259) > >>

Aldarion:

--- Idézetet írta: roberto - 2019. Szeptember 04., 12:10:42 ---Az eredeti jelmezben mi nem tetszett a filmeseknek?

--- Idézet vége ---
Nem a nem tetszésen volt a hangsúly, hanem azon, hogy mivel a film nagyrészében olyan jelenetei voltak, ahol nem volt indokolt, igazából csak a végére tudták volna behozni, viszont ott meg sokat elvett volna Daniel Brühl játékából, pedig pont ott volt a leglényegesebb hogy lássuk őt a "diadala" pillanatában. Viszont mivel a karakter még visszatér, így lesz lehetőség behozni a jelmezt is.

roberto:
Amennyit a képregényekben láttam Zémóból -konkrétan a Kúria ostromát-, az alapján illett hozzá az agymunkával csináljuk ki az ellent filmszerep.
Az eredeti jelmezben mi nem tetszett a filmeseknek?

Aldarion:

--- Idézetet írta: turkia - 2019. Szeptember 04., 09:57:33 ---Talán én meg valamelyik amerika kapitányos filmmel voltam így pár éve. Elkezdtem nézni, semmi nem rémlett (pedig nyilván vagy max egy-két évvel az ismételt megnézés előtt láttam), aztán felhúztam magam a sztorin, meg egy csávón, akit a filmben Zémó Bárónak (az originál Báró nagy rajongója vagyok ugyanis) hívnak és elkapcsoltam. Itt jöttem rá, hogy én ezt "egyszer már nem néztem végig".  ;D

--- Idézet vége ---
Sajnálhatod, mert ahhoz képest, hogy ő csak egy emberként lett bemutatva, az egyik legkeményebb gonosztevő volt az eddigi Marvel filmekben. Kimondottan tetszett az az intellektuális harcos koncepció, amit írtak neki. Halálosztagos katona, tehát a kisujjában van a harc, és mégis pusztán az eszével kavarta meg úgy a szart, hogy a Bosszúállók szétszedték egymást. Ráadásul a végén amikor felfedték a motivációját, teljesen együtt tudtam érezni vele.
Amúgy ez lett volna az eredeti jelmez koncepciója a filmhez, amit végül elvetettek...

...de csak ideiglenesen, mert az egyik expón, ahol szóba került a Sólyom és a Tél Katonája sorozat, amivel ki akar rukkolni a Disney, a panelt "meghackkelte" Zémó egy videóüzenettel:

roberto:
Nem bárózták, simán Zémó volt a karakter neve, egyébként a Polgárháborúban szerepelt.

Farek:
Nem vagyok benne biztos, hogy a filmben Bárózták.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése