Ejha, jo kis összeválogatás volt a JLUban. Mark Hamill mint Joker először leesett a pofám mikor megláttam anno, hihetetlen, hogy a kis aranyos ártatlan öcsiképü Luke ilyen hisztérikus kacajokra is képes.
Pont ezen gondolkodtam el nemrég. Aki látta akár a Batman TAS-t, akár a JLU-t, az tudja, hogy milyen eszelős kacajokat és milyen hanghordozást használt a Joker, tényleg teljesen elmebeteg volt. Amit nagyon szeretnék látni, az az, hogy Mark hogyan szinkronizálta, hogy ilyen átéléssel jött le az egész. Úgy értem, hogy ilyet szerintem nem lehet csak úgy, hogy az ember áll a mikrofon előtt, kezében a szöveggel, és olvassa. Képtelenségnek tartom. Ilyen kifejező hanghoz szerintem az kell, hogy a színész beleélje magát a szerepbe, vagyis szinte látom magam előtt, amint Mark ott áll a kalickában, vagy hol, és egész testével szinkronizál: vadul gesztikulál, szinte eljáttsza a látott szerepet, nem "csak" a hangját adja. És azért ezt nagyon megnézném.
A JL:The New Frontier egész korrekt, bár nem is kirobbanó. Amennyire én tudom, alapvetően az aranykori karakterekre hajaznak inkább a szereplők. Érdemes megnézni, de én csak olyan verziót tudtam letölteni, ahol párszor a film közben 1-1 percre az egész fekete-fehérré vált, aztán meg vissza. Ha esetleg lehúzod, és a tied nem ilyen, akkor azt szeretném valahogy megszerezni én is.