HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
elwood:
Az Armadát láttam, hogy árulták annak idején filléres DVD-ken, de TV-ben sosem, azzal kacspolatban nincs szinkronos élményem. Az Energon meg Cybertron a CN-ön ment emlékeim szerint, de a Cybertronról lehagyták az egyórás nyitó epizódot, úgyhogy egyből úgy kezdődött, hogy mindeki tudta, ki kicsoda és kivel van, mik a kiberkulcsok és a többi, csak a néző bámult hülyén, hogy akkor most mi van? Póbáltam szeretni, sokan azt mondják, az volt a legjobban sikerült a trilógiábaól, de végül arról is lemaradtam.
Intruder:
Csillagsikoly az Armadában volt. Viszont a Cybertronhoz két szinkron is készűlt: Cartoon Network-ös és Megamax-os. Utóbbi lett teljesen képregényhű.
elwood:
Lehet, odáig nem jutottam. Az Armadán még átverekdtem magam, ami a végére egész jó lett - persze, hisz a mozifilm sztoriját dolgozták fel - de az Energon annyira idegesített, hogy 5-6 résznél többet nem láttam belőle, se magyarul, se máshogy. :badteeth:
Aldarion:
--- Idézetet írta: elwood - 2020. Június 18., 14:57:41 ---
--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Június 18., 13:15:25 ---Végűl is így már érthető. Ilyenkor jó elővenni a Cybertron sorozatot, mert ott legalább minden magyarul van..
--- Idézet vége ---
Első Optimusz, Lángcsóva, meg a robotikák? Igazi bűnös élvezet :D
--- Idézet vége ---
Nem abban volt Csillagsikoly? :D
elwood:
--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Június 18., 13:15:25 ---Végűl is így már érthető. Ilyenkor jó elővenni a Cybertron sorozatot, mert ott legalább minden magyarul van..
--- Idézet vége ---
Első Optimusz, Lángcsóva, meg a robotikák? Igazi bűnös élvezet :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése