HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
roberto:
Bár nem épp képregény-téma, lassan eljutnak odáig, hogy vászonra adaptálják Isaac Asimov Alapítványát:
https://www.youtube.com/watch?v=FZd3xUDudy8
Farek:
Igen, az általad említetteket - bár nem láttam mindegyiket - pedig nem is kell és lehet egy napon emlegetni a mellbimbós Batman kalandjaival. ;D
elwood:
Nem volt kimagasló rendező, de azért Schumacher letett olyan dolgokat is az asztalra, mint az Összeomlás, az Ügyfél meg az Elveszett fiúk, amik a 90-es évek elején meghatározó filmélményeknek számítottak (a Ha ölni kell...-t nem tudom ide sorolni, mert az alakítások ellenére nekem szuperszájbarágós volt). A fülke is jópofa mozi volt, és kb. az utolsó pillanatban készült, amikor még volt olyan, hogy telefonfülke :)
Farek:
Batman és Robin, illetve Mindörökké Batman ide vagy oda, Isten nyugosztalja Joel Schumachert. :dc-batman:
KiD:
--- Idézetet írta: elwood - 2020. Június 18., 07:36:10 ---A játékgyűjtők szinte csak az eredeti neveket használják, joggal, azért a magyar nevek közt sok félrefordítás is van, meg nem is minden név hangzik olyan jól magyarra átültetve, még ha a jelentése lehet, hogy ugyanaz is. Emlékszem, már gyerekfejjel is néha fogtam a fejem, amikor kijött egy-egy figura magyar neve. Szóval teljesen megértem, akinek erre nem áll rá az agya.
--- Idézet vége ---
Pedig vicces lett volna kérni a boltban egy Vibrátort.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése