HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Intruder:
Talán a Warner is érezte, hogy "nem ezen a filmen fog meggazdagodni", és nem akart rajta többet bukni.
KiD:
Nem biztos. Mióta a discovery egyesült a Warnerrel, csináltak hajmeresztő dolgokat, pl. levették helyi tartalmakat a világ összes országában (mínusz USA) az HBO kínálatáról. Állítólag valami számviteli dolog, bár nem teljesen értem, hogy mitől lesz több pénzük, ha pl. a Terápia nem elérhető. Azt gondolná az ember, hogy az már az övék, már csak bevételt hoz, persze lehet, hogy van bizonyos költségük a készítők felé. Itt nem tudom, mi játszhat szerepet, vagy tényleg nagyon gáz, vagy itt is trükköznek valamit, tán ha van közöttünk pénzügyi szakember, majd megmondja. Az azért valószínű, hogy nagyon jó nem lett, akkor csak kiengedték volna a nézők elé.
Farek:
Ja, már én is több helyen olvastam. Azért ez elég gáz. Vajon tényleg ennyire rossz lehetett?
KiD:
https://comicbookmovie.com/batman/batgirl/batgirl-will-not-be-released-in-theaters-or-on-hbo-max-as-warner-bros-scraps-completed-90-million-movie-a195091#gs.86chgv
Intruder:
Thort max csak így:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése