HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
KiD:
Mindenkinek tetszett, akivel mentem - ennyit a szubjektivitás részéréről a dolognak.
Egy gegparádét csináltak belőle - szerintem feledhető poénokkal, de a többiek végignevették. Thor még az előző részhez képest is kő ostoba. Igazából, ha bejöttek volna a viccek, akkor is azt mondanám, hogy hiba nem komolyan venni a karaktert, így meg pláne azt mondom. (Meg nem csak a karaktert, a sztorit, a többi szereplőt, a... nézőket?)
Az Endgame óta a többi Marvel film sem fogott meg, ez meg konkrétan nem tetszett.
Viszont nézzetek Top Gunt, ha még nem tettétek! :brow:
roberto:
Ennyire elszarták?
KiD:
Én most a Thor után úgy döntöttem, hogy innentől a Marvel filmeket moziban meghagyom másoknak. Meg lehet, hogy nem csak moziban.
Amanojaku:
Szevasztok mindenkinek!
Túl vagyok a Holdlovag című nagyonmini sorozaton. Pontosabban kétszer is túlvagyok rajta. Azt leszámítva, hogy Mr Knight baromi idegesítő, ripacs deadpool-másolat, egész jó kis sori volt. Mondjuk a Marvel Studios ezen sorozata is még mindig bitang messze van a Marvel TV átlagától, de legalább közelítenek. Nektek hogy tetszett?
Más: ha jól tudom, önálló Holdlovag képregény még nem jelent meg idehaza, max gyűjteményes kiadásban (marvle összjáték), vagy mellékszereplőként.
Szerintetek fognak kiadni a közeljövőben?
Micho:
--- Idézetet írta: Intruder - 2022. Június 05., 00:00:38 ---Tudom..csak vicceltem, mert rá emlékeztet. :rolleyes:
--- Idézet vége ---
A feje alapján azt hittem, Vasember új páncélja ;D
Farek, neked pedig észre kellett volna venned a Bosszúangyal utalást is :cool:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése