HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (51/2259) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: roberto - 2021. Március 28., 01:05:07 ---Arra mit mondtok, Snyder eredetileg egy trilógiát képzelt el az Igazság Ligájával?

--- Idézet vége ---

Nem lett volna vele bajom, ha nem egy apokaliptikus, mad maxes jövőben képzelte volna el a folytatásokat (Knightmare), még 6 óra ebben a világban nekem sok lett volna. Ha amúgy is annyira szeret adaptálni, egy "Bábel tornya" átiratot inkább megnéztem volna.

--- Idézetet írta: KiD - 2021. Március 27., 20:41:29 ---Farek miatt.

--- Idézet vége ---

Touché  :lol:

roberto:
Arra mit mondtok, Snyder eredetileg egy trilógiát képzelt el az Igazság Ligájával?

SuperSkrull:
Értem, köszönöm! A WW84-ben is említi, amikor arról mesél, ahogy Asteria feláldozza magát. Azóta gondolkodtam ezen és most a Snyder vágásban is szóba kerül. Bár nem vagyok teljes DC fan, de egyetlen WW vagy bármely DC képregényből/meséből nem emlékeztem ilyesmire.

Aldarion:
Mert Snyder eredeti verziójában az amazonok anno tömeges nemi erőszakon estek volna át, ezzel akarta megmagyarázni, hogy berágtak és felszívták magukat, így váltak harcias kultúrává, és ezért is zárkóztak el a világ elől. Erre jött Patty Jenkins (a rendező) aki beintett az akkor már erősen ingadozó pozícióban lévő Snydernek, és megcsinálta a saját elgondolását, mondván, hogy miért kellene egy nőnek egy traumatikus múlt ahhoz, hogy kemény legyen? Amiben igazat is adok neki. Ráadásul Snyder amúgy is mindenkit ki akart facsarni a saját víziójában - a levágott fejekkel pózoló Wonder Womannél már végképp ledobta a láncot az agyam.

KiD:
Farek miatt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése