HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Aldarion:
--- Idézetet írta: roberto - 2021. Március 28., 15:37:24 ---A Semic érában megjelent Superman - Batman füzeteknél ez érzõdik, a két köpenyes világa Metropolisban és Gotham-ben szöges ellentétben áll. Snyder meg egy kalap alá veszi.
--- Idézet vége ---
Olyannyira, hogy ha emlékszel a Batman Superman ellenre, ott kifejezetten azt mutatta be, hogy Metropolis és Gotham ikervárosok, a folyó két partján. Tehát átmész a hídon és már a másikban vagy...
--- Idézet ---Kaphat esélyt tovább fűzni a történetet?
--- Idézet vége ---
Véleményem szerint nem. Már az Öngyilkos osztag idején is rezgett a léc Snyder alatt, ugyanis a Batman Superman ellen pénzügyi elhasalásának nem örültek a DC-Warner fejesei. Én már akkor is azt mondtam, hogy szerintem a lánya öngyilkosságát csak ürügyként használta fel a Warner, hogy méltósággal vonulhasson háttérbe, mert így nem lesz annyira feltűnő a kirúgása. Ráadásul az egyik oka annak, hogy Wheddonnal újraforgattattak egy csomó mindent, hogy Snyder "folytatjuk..." befejezést szánt a filmnek, ami a Warnernek nem tetszett.
roberto:
A Semic érában megjelent Superman - Batman füzeteknél ez érzõdik, a két köpenyes világa Metropolisban és Gotham-ben szöges ellentétben áll. Snyder meg egy kalap alá veszi.
Még valami : tegyük fel, 17-ben Whedon helyett Snyder változata kerül mozivászonra úgy, ahogy azt a direktor elképzelte. Utána mi jön? Kaphat esélyt tovább fűzni a történetet?
Aldarion:
--- Idézetet írta: roberto - 2021. Március 28., 13:06:28 ---Snyder mindig ezeket a darkos történetvezetéseket preferálta?
--- Idézet vége ---
Kifejezetten. De ami jól áll a 300-nak és a Watchmennek, az nem áll jól általánosan a DC univerzumnak - persze itt is akadnak kivételek. Snyder viszont úgy gondolta, hogy minden karakternek jól fog állni ez a sötét tónus, mert az bejött a Sötét lovag-trilógiának is. Csak hát Batmannek jól áll a sötétség, míg szerintem Supermannek nem annyira.
Micho:
Igen, valószínűleg az MCU humorosabb, könnyedebb világát próbálta ellenpontozni több-kevesebb sikerrel.
roberto:
Snyder mindig ezeket a darkos történetvezetéseket preferálta?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése