HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
SuperSkrull:
WW miért említi a Snyder féle JL-ben (is), hogy az Amazonok rabszolgák?
Farek:
--- Idézetet írta: Sepi - 2021. Március 23., 19:37:55 ---Nekem sincs vele semmi bajom. Sőt, a DC filmes univerzum egyetlen értékelhető portékájának tartom. :pogo: :dc-wonder-woman: Gal Gadot meg alapból fullos nő. :brow:
--- Idézet vége ---
Nem fullos, mert egyvalami még hiányzik belőle. Szerintem kitalálod, hogy mi. :brow: :cool:
Sepi:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2021. Március 23., 18:32:29 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Március 23., 15:21:16 ---Aki nem látta az Igazság Ligáját, az megnézze az az Igazság Ligája előtt az Igazság Ligáját, vagy inkább ne?
--- Idézet vége ---
Mármint Az Igazság Ligája előtt a Josstice League-et?
--- Idézet vége ---
Szerintem érdemes megnézni mind a kettőt. A Snyder cut egy lassabb, vontatottabb, darkosabb, bár kétség kívül bővebben kifejtett film. A Whedon változat, pörgősebb, viccesebb verzió. Nekem az utóbbi jött be, ha választanom kéne a kettő közül, de ha összességében nézem, akkor egyik se.
--- Idézetet írta: SuperSkrull - 2021. Március 23., 15:45:12 ---Végre valaki, akinek tetszik Gal Gadot. :)
--- Idézet vége ---
Nekem sincs vele semmi bajom. Sőt, a DC filmes univerzum egyetlen értékelhető portékájának tartom. :pogo: :dc-wonder-woman: Gal Gadot meg alapból fullos nő. :brow:
Micho:
--- Idézetet írta: Farek - 2021. Március 23., 18:37:39 --- Semmi gond, legalább nekünk több esélyünk marad. ;D
--- Idézet vége ---
Farek:
--- Idézetet írta: SuperSkrull - 2021. Március 23., 15:45:12 ---Végre valaki, akinek tetszik Gal Gadot. :) (Mondjuk nem is értem, hogy nem tetszhet mindenkinek...)
--- Idézet vége ---
Semmi gond, legalább nekünk több esélyünk marad. ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése