HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (39/2259) > >>

KiD:
Fair enough.  :)  Én azért alá, és közben nagyon sajnálom, hogy alá, mert úgy drukkoltam Scarlettnek...

Sepi:

--- Idézetet írta: KiD - 2021. Július 13., 21:52:09 ---Ellentmondanék egy picit. Brievel nekem nem volt bajom a Marvel Kapitányban, szerintem teljesen jól játszotta a szerepet (azt most leválasztanám erről a kérdésről, hogy a való életben mekkora idegesítő pi**a). Mint ahogy jól játszott Scarlett is, csak éppen azt éreztem, hogy a többi szereplő között nincs valami nagy szerepe.

--- Idézet vége ---
A való életet én se veszem figyelembe, hiszen nem találkozom velük, így nem ismerem milyenek ott.  :D De elismerem, hogy lehet elfogult voltam Scarlettel szemben.  :)

--- Idézetet írta: KiD - 2021. Július 13., 21:52:09 ---úgyhogy én a gyengébb Marvel filmek közé sorolom, de azért nem a leggyengébbek közé.

--- Idézet vége ---
Ezért írtam, hogy önmagában egy jó kis Marvel mozi, de nem egy világmegváltó film. :) Én úgy összességében a hasonlatként használt Marvel Kapitánnyal egy polcra tenném.

KiD:
Ellentmondanék egy picit. Brievel nekem nem volt bajom a Marvel Kapitányban, szerintem teljesen jól játszotta a szerepet (azt most leválasztanám erről a kérdésről, hogy a való életben mekkora idegesítő pi**a). Mint ahogy jól játszott Scarlett is, csak éppen azt éreztem, hogy a többi szereplő között nincs valami nagy szerepe. A sztori szerintem nem nagy szám, de a karakterek jópofák, elviszik a hátukon valameddig, az akció volt jobb, úgyhogy én a gyengébb Marvel filmek közé sorolom, de azért nem a leggyengébbek közé.

Sepi:
Én megnéztem kétszer is, szerintem nem rossz. Nem világmegváltó film, de egy önmagában teljesen jó Marvel kaland. Egy kicsit a Marvel Kapitányhoz hasonlítanám tempóban és felépítésben, annyi különbséggel, hogy Scarlett ezerszer jobb, mint Brie volt.  :)

Amanojaku:
Fekete Özvegyet látta már valaki? Milyen? A Puliwood kritikája rendesen belém rakta a félszet, mert az MCU azon három aspektusát látta a filmben egyszerre, amiket konkrétan gyűlölök.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése