HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Intruder:
Várja ezt valaki? Scorpion bosszúja elég 'meh' volt, szóval remélhetőleg ez jobb lesz.
Intruder:
--- Idézetet írta: turkia - 2021. Június 12., 13:51:34 ---Képzeljétek, kolléganőm mondta, hogy a 16 körüli lánya osztályában mindenki a 90-es évek zenéjét hallgatja. Pár nap múlva egy este egy szórakozóhely előtt sétáltam és a tizenévesek valóban, ott is ilyen zenére buliztak.
Szerintetek ez csupán az 5-6 éve dübörgő retrózásnak tudható be, vagy annak, hogy ők is rájöttek, hogy a mai zenék egész egyszerűen sz#rok? A következő az lesz, hogy "majkahalottpénzfluortomi" helyett meg Moby Dick és korai Edda szól majd? Győző helyett meg Kárpátia? ;D
--- Idézet vége ---
Gondolom ebben az is közrejátszhatott, hogy valami hirtelen oknál fogva ma már egyre több 90-es évekbeli slágert dolgoznak fel részben, vagy teljes egésszen. A srácok rákeresnek ezekre, majd az eredeti verziókra is és bummm! :)
turkia:
Képzeljétek, kolléganőm mondta, hogy a 16 körüli lánya osztályában mindenki a 90-es évek zenéjét hallgatja. Pár nap múlva egy este egy szórakozóhely előtt sétáltam és a tizenévesek valóban, ott is ilyen zenére buliztak.
Szerintetek ez csupán az 5-6 éve dübörgő retrózásnak tudható be, vagy annak, hogy ők is rájöttek, hogy a mai zenék egész egyszerűen sz#rok? A következő az lesz, hogy "majkahalottpénzfluortomi" helyett meg Moby Dick és korai Edda szól majd? Győző helyett meg Kárpátia? ;D
gabo:
Kezdetnek nem rossz!
roberto:
Volt már szó a fórumon King-adaptációkról?
Mert egy ideje forgatom a fejemben, ha Stephen Baxter és Terry Pratchett Hoszzú Föld sorozatát letudom, megpróbálok nekiesni Stephen King The Dark Tower/Setét torony ciklusának, pláne úgy, hogy a 4 éve vetített filmváltozat a többség szerint harmatgyenge volt és pár apróságot leszámítva köze sincs a lefektetett univerzumhoz. Mondjuk azt se értem, ha valaminek a cselekménye brutálisan szerteágazó, képi világban pedig erősen súrolja az R-es korhatárt, abból mi a gyásznak kell egy másfél órás filmet leforgatni, ahelyett, hogy több filmben vagy legalábbis sorozatban gondolkodnának.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése