HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
roberto:
--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Július 18., 11:44:03 ---
Ráadásul a korábban nőies Teela a mai woke/empowered woman trendeknek megfelelően megizmosodott, féloldalt lenyírta a haját, és olyan ruhát hord, ami minden nőiességét elrejti.
--- Idézet vége ---
Ki volt az a nagyon okos, aki ezt faszságot felvetette ötlet gyanánt? Ha felidézem Ellen Ripley vagy -sorozatoknál- Xena vagy bármelyik női szereplő alakját, az átlagos megjelenés tűnik fel először, nem kellett Miss Arnoldnak kinéznie egyiknek sem, hogy erőt sugározzanak.
KiD:
Amúgy He-Man elég nagy szám volt külföldön régen is, és övezte egyfajta kult státusz később is.
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Július 18., 11:44:03 ---És ha már a He-man is szóba kerűlt, muszáj megjegyeznem, hogy én totál nem értem ezt a sorozatot és a kultuszt, ami övezi. :-\ A Netflix visszahoz a halálból egy 40 éves (két évadot megélt) sorozatot és az internet felzendűl. Miért? A mai gyerekek (és talán még a fiatal felnőttek) szerintem nem is tudják ki az a He-man. Plusz ez a sorozat sci-fi, vagy fantasy? Vannak benne techkütyük, de használnak varázslatot is.
--- Idézet vége ---
A felzendülés leginkább amiatt van, hogy milyen lesz a sorozat.
Kijött az előzetes tele He-Mannel, majd jönnek pletykák, hogy amit az emberek az előzetesben láttak, az mind-mind az első részből volt, hogy a csata után He-Mannek nyoma vész, és hogy az egész sorozat Teela körül fog forogni.
Majd jött Kevin Smith, és kijelentette, hogy jó a sorozat jó kezekben van, ugyanis ezzel nőtt fel... (majd felbukkant ez a tweetje):
...továbbá, hogy nincs ok az aggodalomra, meg ezek csupán rosszindulatú kamu pletykák, a sorozat He-Manről fog szólni, majd kijön a hivatalos leírás, miszerint He-Mannek nyoma vész, és hogy Teelának kell megtalálnia.
Ráadásul a korábban nőies Teela a mai woke/empowered woman trendeknek megfelelően megizmosodott, féloldalt lenyírta a haját, és olyan ruhát hord, ami minden nőiességét elrejti.
Intruder:
Érdekes, hogy a retrót említetted, mert én is pont így vagyok vele, csak engem meg az Action Man-re emlékeztet a rajzstílus. :)
És ha már a He-man is szóba kerűlt, muszáj megjegyeznem, hogy én totál nem értem ezt a sorozatot és a kultuszt, ami övezi. :-\ A Netflix visszahoz a halálból egy 40 éves (két évadot megélt) sorozatot és az internet felzendűl. Miért? A mai gyerekek (és talán még a fiatal felnőttek) szerintem nem is tudják ki az a He-man. Plusz ez a sorozat sci-fi, vagy fantasy? Vannak benne techkütyük, de használnak varázslatot is.
turkia:
--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Július 02., 12:46:03 ---Várja ezt valaki?
--- Idézet vége ---
Én igen. 😊 A rajzok stílusa engem kicsit az új He-man képeire emlékeztet. Bírom az ilyet, van benne valami retro.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése