HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (238/2259) > >>

Aldarion:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Február 28., 20:36:17 ---Nekem az X-Men filmekkel kapcsolatban olyasvalami rémlik, mintha az X-Men 3-at a negatív visszhang hatására végül eltávolították volna az idővonalból, így az abban szereplő események meg sem történtek.
De ebben vagyok biztos.
--- Idézet vége ---
Az X3 az idővonal része része maradt, mert az Eljövendő múltban Logan visszaemlékezésébe bevágtak pár snittet belőle. Amire te gondolsz, az a Wloverine - Origin volt, az verte ki a biztosítékot a nézőknél. Például amit Deadpoolal csináltak benne. Nem véletlen poénkodott is vele a két DP mozi...

--- Idézetet írta: Intruder - 2019. Február 28., 20:25:09 ---Magneto és Vadóc ereje is visszatért (utóbbit teljesen kivágták a filmből), mert már a Last stand végén tudni lehetett, hogy a gyógymód csak ideiglenesen hat.

--- Idézet vége ---
Vadócot szándékosan nem említettem, mert ugye az ő vonalát csak a Rouge Cut-ba tették bele, annyira nem tudtak neki érdemi szerepet adni a filmben, így ő nem is borította a statisztikát.

Ami a gyógymódot illeti, látod ez a gond, hogy az X3 végét ki hogy értelmezi. Nekem meg a haveroknak anno úgy jött le, hogy Magneto olyan kemény, hogy nem hatott rajta teljesen, csak meggyengítette az erejét - pedig ha jól rémlik a szó szoros értelmében emelt dózist kapott... Ilyen szempontból tehát érdemes lett volna tisztázni ezt a kérdést, ha mást nem csak egy mondattal, mert engem speciel érdekelt volna, hogy melyik variáció az igaz - és itt jön a képbe Vadóc, hogy az ő bevonása a te álláspontodat erősíti, miszerint a gyógymód csak ideiglenes volt. De ezt sosem tisztázták.

A másik, ami nagyon zavaró a filmekben a következetlen variálások. Moira MacTaggert az X3-ban még orvos, míg a Elsőkben és az Apokalipszisben már CIA ügynök. Ha az Elsők az idővonal megvariálása után játszódna, akkor nem zavarna, mert azt mondom, hogy a pillangó effektus értelmében új szakmát választott, de így mindenképp fura.

A másik, ami nekem őrülten zavaró, az az ő személyük:

Balra Bolivar Trask, jobbra szintén Bolivar Trask. Ez az igazi WTF? élmény, mert azért ezt még egy plasztikai sebész reklámjában sem tudnám elfogadni előtte-utána fotóként...

HeirToGrievous:
Nekem az X-Men filmekkel kapcsolatban olyasvalami rémlik, mintha az X-Men 3-at a negatív visszhang hatására végül eltávolították volna az idővonalból, így az abban szereplő események meg sem történtek.
De ebben nem vagyok biztos.

--- Idézetet írta: gabo - 2019. Február 28., 16:34:52 ---Értem! De ez egyébként a Hulk és a ZÚZDA ügynökei és a Galaxis őrzői sorozatoknál is feltűnt! Ott is hiányzik 1-1 rész a magyar verzióból amit sehol sem találok!  :rolleyes: 
--- Idézet vége ---

Ezekről semmit sem olvastam, így még elképzelésem sincs, hogy mi lehet az oka.

--- Idézetet írta: Intruder - 2019. Február 28., 20:25:09 ---Viszont Rozsomák fém karmai na az jó kérdés! Felesleges volt visszaadni neki, mert úgy se használta őket a jövőben. :dry: Pedig megnéztem volna ahogy Őrszemeket aprít vele...

--- Idézet vége ---

A Loganben használta, és az a jövőben játszódik.   :)

Intruder:
Ez csupán feltételezés a részemről, de szerintem nem volt semmi baja Charles testének (vagy talán mégis. Ki tudja mióta volt kómában az a férfi, akibe beleköltözött. Az izmai simán elsorvadhattak.), csak "elhitette" mindenkivel, hogy a régi testében van, mert őt már így szokták meg. Gondolom. :rolleyes:
Magneto és Vadóc ereje is visszatért (utóbbit teljesen kivágták a filmből), mert már a Last stand végén tudni lehetett, hogy a gyógymód csak ideiglenesen hat.
Viszont Rozsomák fém karmai na az jó kérdés! Felesleges volt visszaadni neki, mert úgy se használta őket a jövőben. :dry: Pedig megnéztem volna ahogy Őrszemeket aprít vele...

Aldarion:

--- Idézetet írta: Intruder - 2019. Február 28., 19:23:16 ---X-men 3 stáblista utáni jelenetből kiderül, hogy a prof tudata túlélte a porlasztást és átköltözött egy kómában lévő férfi testébe. Az meg, hogy a jövőben ismét a régi testében volt nagy valószínűséggel csak egy illuzió volt a részéről, hogy a régi ismerősök felismerjék.

--- Idézet vége ---
Tudom, én is láttam, de őszintén, még ha ez is van mögötte, akkor miért volt megint nyomorék? Ha már átmentheti a tudatát, megszokásból egy nyomorékot választ mert miért ne? Szerintem érted a dilemmámat...

De ez ugyanaz, mint Logan karmai. A The Wolverine végén elveszíti az adamantium karmait, az Eljövendő múlt napjaiban viszont megint megvan neki. Mind két esetre tudom, hogy a rajongói elme kimagyarázza, de azért egy odavetett félmondattal - főleg a Prof esetében, mert valljuk be egy atomokra robbant pali eléd gurul, hogy szevasz, azért szerintem tátognál, mint hal a szatyorban, én legalábbis biztos - stabilabban a helyére lehetett volna tenni a dolgot. És pont ezt mondtam. Nekem hiányzik a habarcs a téglák közül. Előhúzzák a Profot és Magnetónak is van ereje, amire egy félmondatot se vesztegetnek, nekem így olyan érzés volt, mintha figyelmen kívül hagyták volna az X3 végét.

A kohézió hiánya alatt arra gondolok, mint pl. amit a Doctor Strangbe becsempésztek. A telefon hívás a film elején, hogy van egy eset, egy légierős pilóta, aki balesetezett egy kísérleti páncélban, és szétroncsolódott a gerincveleje. Egyetlen mondat, de nem csak hogy összefűzi a filmeket, de egyből be tudod tájolni, hogy időrendileg hol játszódik a többihez képest.

Intruder:

--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Február 28., 17:12:22 ---Vagy miután az X3-ban atomokra hullott Charles, hogy került vissza a saját testében a Days of-ban?

--- Idézet vége ---
X-men 3 stáblista utáni jelenetből kiderül, hogy a prof tudata túlélte a porlasztást és átköltözött egy kómában lévő férfi testébe. Az meg, hogy a jövőben ismét a régi testében volt nagy valószínűséggel csak egy illuzió volt a részéről, hogy a régi ismerősök felismerjék.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése