HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Intruder - 2019. Február 28., 22:26:46 ---Ez nagyon tetszik és tényleg magyarázatot is adna mindenre. ;)
De ha belegondolsz már a DP filmek is kérdéseket vet fel: ha az jelenben játszódik, akkor miért a múltbéli mutánsokat mutatták a második részben illetve miért van két különböző Kolosszus ugyanabban az univerzumban? Stb.
--- Idézet vége ---
Miután Deadpool belepiszkált egy-két dologba, a múlthoz képest megváltozott a későbbi jelen vagyis a jövő, így ő sem ugyanabba a jelenbe tért vissza, hanem a már megváltoztatottba. Kolosszus meg.. az előzőt nem találta szexinek, és mivel képes áttörni a 4. falat, rávette a készítőket, hogy újra castingolják? :badteeth:
Intruder:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Február 28., 21:50:27 ---Mi van, ha ez az egész időzavar, szereplőváltozás stb. az X-Menben amiatt van, mert Deadpool visszautazott az időben, és csak úgy heccből, megkavarta a dolgokat? ;D
Így már rögtön értelmet nyerne az idővonalbeli káosz. :brow:
--- Idézet vége ---
Ez nagyon tetszik és tényleg magyarázatot is adna mindenre. ;)
De ha belegondolsz már a DP filmek is kérdéseket vet fel: ha az jelenben játszódik, akkor miért a múltbéli mutánsokat mutatták a második részben illetve miért van két különböző Kolosszus ugyanabban az univerzumban? Stb.
Aldarion:
--- Idézetet írta: Farek - 2019. Február 28., 21:35:31 ---
--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Február 28., 21:24:18 ---Balra Bolivar Trask, jobbra szintén Bolivar Trask. Ez az igazi WTF? élmény, mert azért ezt még egy plasztikai sebész reklámjában sem tudnám elfogadni előtte-utána fotóként...
--- Idézet vége ---
Akkor nyilván nem láttad a Halj meg máskor című James Bond filmet. :lol:
--- Idézet vége ---
De láttam, de ott csak egy koreai paliból lett fehér muksó. Nem a bőrszínen vagyok felakadva, azt azóta tudom, hogy lehetséges, mióta Kirk Lazarus bevállalta a pigmentbeültetést egy fekete szerepért. :D
Inkább azt nem tudom hova tenni, hogy a 193 centis fekából 132 centis kertitörpe lett...
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Február 28., 21:50:27 ---
--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Február 28., 21:24:18 ---Az X3 az idővonal része része maradt, mert az Eljövendő múltban Logan visszaemlékezésébe bevágtak pár snittet belőle. Amire te gondolsz, az a Wloverine - Origin volt, az verte ki a biztosítékot a nézőknél. Például amit Deadpoolal csináltak benne. Nem véletlen poénkodott is vele a két DP mozi...
--- Idézet vége ---
Igen, most már rémlenek azok a jelenetek.
A kommented hatására lett is egy elméletem.
Mi van, ha ez az egész időzavar, szereplőváltozás stb. az X-Menben amiatt van, mert Deadpool visszautazott az időben, és csak úgy heccből, megkavarta a dolgokat? ;D
--- Idézet vége ---
Bakker, ennek még lenne is értelme... :D
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Február 28., 21:24:18 ---Az X3 az idővonal része része maradt, mert az Eljövendő múltban Logan visszaemlékezésébe bevágtak pár snittet belőle. Amire te gondolsz, az a Wloverine - Origin volt, az verte ki a biztosítékot a nézőknél. Például amit Deadpoolal csináltak benne. Nem véletlen poénkodott is vele a két DP mozi...
--- Idézet vége ---
Igen, most már rémlenek azok a jelenetek.
A kommented hatására lett is egy elméletem.
Mi van, ha ez az egész időzavar, szereplőváltozás stb. az X-Menben amiatt van, mert Deadpool visszautazott az időben, és csak úgy heccből, megkavarta a dolgokat? ;D
--- Idézetet írta: Farek - 2019. Február 28., 21:35:31 ---
--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Február 28., 21:24:18 ---Balra Bolivar Trask, jobbra szintén Bolivar Trask. Ez az igazi WTF? élmény, mert azért ezt még egy plasztikai sebész reklámjában sem tudnám elfogadni előtte-utána fotóként...
--- Idézet vége ---
--- Idézet vége ---
:lol:
Farek:
--- Idézet vége ---
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése