HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
gabo:
Ez a három tényleg nem rossz! Az X2 a kedvenc mind közül!
--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Február 28., 17:12:22 ---Pedig van köztük pár kimondottan jól sikerült darab, az első két film meg a First Class/Days of párosítás szerintem nagyon korrekt volt.
.
--- Idézet vége ---
Aldarion:
--- Idézetet írta: gabo - 2019. Február 28., 16:40:13 ---X-Men rajongással kezdődött a képregényes szeretetem, de ezek a filmek nem győztek meg!! :(
--- Idézet vége ---
Pedig van köztük pár kimondottan jól sikerült darab, az első két film meg a First Class/Days of párosítás szerintem nagyon korrekt volt.
Ahogy én látom, a legfőbb gond az volt ezekkel a filmekkel, hogy totálisan hiányzott belőlük a kohézió. Rengeteg helyen mondtak ellent maguknak, a kikacsintásaik pedig egszerűen nem működtek. Valahogy összeszedetlen az egész, ami azért szomorú, mert ezeknek a filmeknek elvileg "csak" annyi lett volna a dolguk, hogy egymásra épüljenek és kibontsák a karaktereket. Ehelyett sokszor ellentmondásokba keverték magukat, a karakterek indoklás nélkül csak jöttek mentek - pl. mi lett Árnyékkal az X2 után? Vagy miután az X3-ban atomokra hullott Charles, hogy került vissza a saját testében a Days of-ban? És akkor az alkotók azt mondják, hogy nem fog működni az X-men a MCU-ban. Akárhonnan nézem Feigék röhögve megoldották, hogy az egyes önálló filmek szinkronban legyenek és bár újabban állítólag már generáltek pár kontinuuitási hibát - nekem még nem tűnt fel -, de huszonakárhány film után már könnyen elnézetőnek tartom, hamarabb, mint azt, hogy az X producerek tíz filmet nem tudtak egyben tartani, amiből hét egymást követi...
gabo:
Közben mit találtam! Remélem a legközelebbi már a MCU-ban lesz!! ;D
X-Men rajongással kezdődött a képregényes szeretetem, de ezek a filmek nem győztek meg!! :(
gabo:
Értem! De ez egyébként a Hulk és a ZÚZDA ügynökei és a Galaxis őrzői sorozatoknál is feltűnt! Ott is hiányzik 1-1 rész a magyar verzióból amit sehol sem találok! :rolleyes:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Február 27., 23:28:31 ---Nagy valószínűséggel azért nem találod szinkronosan, mert hivatalosan el se jutott hozzánk. A hazai Cartoon Networkön jó ideje a Turner utasítására tiltanak be és vágnak meg részeket, például már leszinkronizált Kalandra Fel! részeket.http://hirekmindenkinek.com/tenyleg-cenzurazzak-a-rajzfilmeket-a-cartoon-networkon-14314
--- Idézet vége ---
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: gabo - 2019. Február 26., 22:07:49 ---Most, hogy a sorozataim pihennek gondoltam bepótolok egy régi elmaradást! Nekiálltam a Young Justice 1-2 évadának. De akárhol is nézem az 1 évad 18 része sehol nincs fent szinkronosan! Nem mintha a felírat akadály lenne, csak az egységesség miatt. Nézte ezt anno valaki, van erről valakinek infója, hogy ezt talán le se adták magyarul?? :headscratch:
--- Idézet vége ---
Nagy valószínűséggel azért nem találod szinkronosan, mert hivatalosan el se jutott hozzánk. A hazai Cartoon Networkön jó ideje a Turner utasítására tiltanak be és vágnak meg részeket, például már leszinkronizált Kalandra Fel! részeket.
http://hirekmindenkinek.com/tenyleg-cenzurazzak-a-rajzfilmeket-a-cartoon-networkon-14314
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése