HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Spidáj:
Nekem bejött a holnap után-mármint az ötlet, hogy New York,ot elboritja a jég + minden. << ez volt afilm jó része kölünben tény hogy tipikus ameriaki film (,,Fiatal vagyok jóképü vagyok, hős vagyok, AMERIKAI VAGYOK")
Nekem a Hullahajó nagyon nem jött be, mondjuk az eleje az ütött (mikor kettévágódtad az emberek :fanboy: )
de különben nem nagy szám.
Nálam a horror favorit : Rémálom az Elm utcában 1 és talán még a 2
a többi rész szánalmas kis akciófilm 1-2 ijesztéssel és gyenge poénokkal.
Az első részhez képest:
Nem látta valaki véletlenül a Freddy vs. Jason-t azt hallottam eléggé gáz.
letsgo:
Porthosnak igaza van. Sorba jönnek a Marvel képregényekből származó filmek. Hogy miért? Erre a költői kérdésre a választ már szerintem mindenki tudja. A Pókember sikeréből származóan, megfilmesítik a többi Marvel szuperhőst. Például jönn 2005 nyarán a Fantastic Four szupernégyes. Pontos infórmáció még nincs nagyon. Szerintem jó ötlet a Marvel képregények filmesítése csak tényleg több mindent kihozhatnának ezekből a filmekből. Hát kitudja lehet a végére tartógatják a legnagyobb poént.
regnar:
Sziasztok
Tim Burton nagyon jó szemmel látja meg a dolgokat. Persze BATMAN a legjobb, nagyon bejön nekem, de elfogult vagyok, mert batman az egyik kedvencem. Nagyon jó az Ollókezű is. A főszereplő is jó. Nagy hal nagyon megfogott.
Támad a mars???
elmebeteg szerintem
Artur király témában sajnos nagyon válogatós vagyok ezért nem is nyilatkoznék érdemben. Római korral és kora középkorral foglalkozom (művtörit tanítok és régészkedem) igy sajnos nagyon kritikus szemmel nézem ezeket a filmeket, nehezen tudok elvonatkoztatni. Mégegyszer mondom sajnos,mert így lehet hogy megfosztom magam a mű élvezetétől. De a Sean connery féle film ettől függetlenül tetszett. (mint kalandfilm persze:)
A mostani artur filmre még nem volt lelkierőm, valami könnyebbre vágyom mostanában. És meg is kaptam.
Igaz már nem új film, de most láttam a svéd kopps (zsaruk) c. filmet. nagyon ott van. semmi amerikai klisé, független, ötletes, kicsit fricskáz is a nagy amerikai produkciókon. tetszik.
Ami nagyon megfogott az elmúlt egy évben az egy rajzfilm. A Triplettes of Belleville - A belleville randevú. Ennyire érzelemmel teli mozit még sohasem láttam. Amikor vége lett csak ültem és néztem magam elé legalább öt percig. Persze aki jókat akar nevetni, vagy könnyed szórakozásra vágyik ne nézze meg. De aki egy öszinte, szókimondó, történetet (rajfilmet) akar látni szeretetről, gyűlöletről, haragról, összetartásról, küzdelemről, egyszóval az életről az mindenképpen nézze meg, nem fog csalódni. Persze ehhez hozzájárul a fantasztikus grafikai megjelenítés, szinte karikaturisztikus figurákkal és helyszínekkel, de mégis rémlik, mintha láttad volna már, akár járhattál is ott. Szerintem a francia film (nemcsak az animáció) igazi feltámadása ez a történet. Visszatérés a nagy mozikhoz, amikor kevés szóval, de a képek erejével csodákat varázsoltak a vászonra és csodát varázsoltak a néző lelkébe.
Szeretem a horrort is és most szerintem a Dawn of the dead - a holtak hajnala az abszolut favorit. Azt adja amire vár az ember. Abszurd vicceket. Egy zombis horrot nem lehet komolyan venni, csak röhög rajta az ember, és ez a film tökéletesen megadja ezt. Igazi vérbentocsogós. Persze a régiek közül semmi nem múlja fölül a gonosz halottakat, vagy a holtak seregét, a péntek 13-at (Jason :fanboy: :fanboy: :fanboy: ) meg az élőhalottak éjszakáját. Ja és ne felejtsük ki a HULLAJÓT
Ami viszont szerintem hatalmas bukás az a holnapután. Ekkora kamu filmet még nem láttam. Az előzetesében benne volt az összes speciális jelenet. Úgy jártam vele, mint a megtortlóval (a történetet néhány hozzászólással lejebb olvashatod ) szeretem a katsztrófafilmeket, de a hetvenes évek nagy dönpingje után a kilencvenes évek feltámadása nem sikerült. Persze van néhány szebb darab, mint a Twister, de a Deep Impact, Holnapután, A mag sajnos nem többek mint klisék összegyúrása. Ez nem azt jelenti hogy nem izgultam őket végig, de nem az igaziak.Egyik sem egy Pokoli torony, Meteor, Posszeidon katasztrófa, Földrengés.
Na jól belehúztam. (Itt újra leírom, hogy ezek az ln véleményeim, nem akraok vele egyetlen rajongót sem bántani. Hiszen mindenkinek szíve joga eldönteni mi tetszik neki. Én csak leírtam mit gondolok)
Spidáj:
--- Idézet ---
--- Idézet --- Szerintem annál a résznél a darukra lőtte, 1ébként én sem értem hogy tud 1 kézzel hintázni:D
Na mind1.
--- Idézet vége ---
Tényleg a darukra lőtte és az első részben is egy kézzel hálóhintázott, mikor MJ-t vitte, nem? De képregényben már volt ilyen, mikor eltört a karja az Amazing 200 előtt. Szóval nem újdonság. Kilő egyet, majd zuhanás közben lövi ki a következőt, mi ebben a nagy szám?
--- Idézet ---Egyébként sajnos a MARVEL filmek sorra buknak DD, HULK, Punisher
--- Idézet vége ---
Ezt meg honnan veszed? Eddig még egyetlen egy se bukott meg és egyedül a Hulk volt az, ami csak a gyártási költségét hozta vissza a jegyeladásokból (csak Amerikában), a többi mind sikeres volt. Vagy úgy érzed, hogy mondjuk a Fenegyerek csak mert "mindössze" 20-25 millió dollárt hozott (a jegyekből), az bukta volt? Nem beszélve a külföldi eladásokról, az eladott reklámokról, a DVD kiadásokról és akciófigurákról, a képregény és könyvjogokról, stb.
Szóval még a Hulknak is lesz folytatása, mert a többi cucc hozott annyit, hogy megérje. Ugyanígy a Megtorló se volt bukás.
--- Idézet vége ---
Bocsi, rosszul fogalmaztam, inkább úgy mondom hogy :szerintem akkor jó egy képregény film hanem csak képregény-fan-oknak tetszik.
De sajnos (lehet tévedek) de kevés olyan ismerősöm van aki képregény fan(mármint életben) és a HULK például egyiküknek se tetszett, pedig mutattam nekik hulk comicsot (Tomicho Projekt-et :fanboy: )
Mert amíg képregény-fanok járnak moziba addig minden comicsfilmnek lesz folytatása, mivel annyi kérpegény fan van és olyan régóta ismerik,olvassák azokat a comicsokat aminek a film-változatára beülnek hogy nehéz olyat készíteni amit ne néznének + (mégha utána kicsit csalódnak is:nehéz olyan gyártani ami mindenkinek minden szügségletét kielégíti)
öreg pajtás:
--- Idézet ---Ha ez így megy tovább, Micho felkéri Mann-t moderátornak...
--- Idézet vége ---
abba én úgysem mennék bele, Mann nem az esetem. No, amiért jöttem: mivel a Mozi/TV/Rádió/Zene/Pc/Konzol/Game az Off topikon belül kapott helyet, és mint ilyen, meg van engedve, hogy eleresszétek magatokat. csak inkább az OFF-on belül az ilyesmit a csevej-csenölben intézzétek, ne rontsátok ennek a topiknak az állagát szóval tudom hogy népszerű ez a :fanboy: szmájli, én is szeretem, csak míg nem viszitek túlzásba
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése